Aamupäivällä kelpiet käväisivät kentällä treenailemassa. Raahasin kentälle tutut esteet: puomi, pujottelu, rengas, putki + 4 hyppyä. Näillä mentiin ja saatiinkin kaikenlaista tehtyä.

Perinteiseen tapaan Yello aloitti. Ja tällä kertaa pujottelusta ja aivan ilman verkkoja mentiin. Aiheeksi otin vedätyksen. Sisäänsyöttökulmat ihan tavallisen helpot, nyt oli aikomus vain siedättää koiraa omaan liikkeeseeni. Ekalla toistolla Yello keskeytti, mutta muut sitten onnistuivat. Vedätystä tuli himpun verran, mutta pienin askelin toki mennään! Tästä jatkettiin hyppyjen ja putken suuntaan. Siellä tehtiin mukaelma tiistaisesta treenipätkästä. Tiistaina tultiin putkelta väljälle välistävedolle, jossa tein Yarralle sylkkärillä jälkimmäisen  hypyn + kaukaa lähetys J-putkeen kohti vasempaa. Tässä versiossa ei tultu putkesta, vaan hypyltä. Tein ensin tuon välistävedon valssilla (ehti, kun tässä pystyi jättämään koiran lähtöön, ei oltu keskellä rataa) pari kertaa, sitten sylkkärillä. Jatkettiin putkesta vielä hyppy, täyskäännös ja vielä hypyt 90 asteen kulmassa. Valssissa ei tahtonut aluksi totella kääntöohjeitani (putki ilmeisesti veti), sitten hiottiin täyskäännöstä. Kerran vika rima tippui (ainoa rimanpudotus tänään), koska kaivoin lelua taskusta liian aikaisin..... Vielä toinen pätkä ennen koiran vaihtoa. Tässä lähdettiin 90 asteen hypyiltä, joista jälkimmäiseltä täyskäännös (nyt otetaan niitä käännöksiä:) ja lähetys putkeen ja ohjauspuolen vaihto. Koira putkesta ulos ja tärppihypyn edestä (hienosti) takaakierto-hypylle ja toisen hypyn jälkeen taas käännös ja kaaaaukaa lähetys putken toiseen päähän. Koiran tehdessä putkea siirryn vastaanottamaan hypylle ja sitten tultiinkin tämän radan haastavimpaan kohtaan. 2 viimeistä hyppyä olivat tosi viistossa ja 3.viimeiselle sai tehdä tosi tiukasti vastaanottovalssin ja koiran haltuunoton, jotta sai linjan onnistumaan ilman kaarta 2:n viimeisen hypyn välissä. Tätä jäätiin sitten hiomaan ja väkisin vääntämällä sainkin onnistumaan aika kivasti. Alku meni niin hyvin, että sitä ei "saanut" toistaa:).

Yarra seuraavaksi. Lähdettiin puomista, muutama toisto pelkkää puomia. Sitten avokulma-pujottelusta puomille + toisesta suunnasta renkaan kautta puomille. Vähän meni laiskasti tänään pelkät puomit, Yarra sai selvästi virtaa, kun oli edes yksi muu este. Tämän jälkeen käytiin tekemässä se mukaelma tiistain treeneistä. Ei ollut tänään oikein Yarran päivä, lopetinkin lyhyeen, kun vauhti oli aika olematonta. Tai sitten se vain tuntuu siltä, kun Yello meni (taas) ensin:).

Yello jatkoi omaa urakkaansa ensin puomilla. Useita toistoja. Sitten tehtiin rengasta yksittäisesteenä, lähestyen aina vain niukemmasta kulmasta. Naksautin aina naksuttimella oikeat suoritukset. Yksi mystinen renkaan alitus tuli ja sekin sikahelposta suorasta lähestymisestä. Onneksi jäi siihen yhteen. Lopuksi vielä käytiin A-esteellä tekemässä muutama toisto. Yello vähän hidastelee alastulossa, ilmeisesti jo ylempää etsii katseellaan namia (joka on maan värinen ruskea kuivamuona). Nyt hoputin sille vauhtia "tule-tule" ja sitten vasta "alas". Saatiinkin jokunen aika vauhtiveto.

Yarra otti lopuksi vielä moooooonta puomi-toistoa. Ja muutaman A-esteen. Siinä sitä tälle päivälle olikin tarpeeksi puuhaa agilityn osalta.