Tänään oli viimeiset treenit ennen viikonlopun koitoksia. Ohjelmassa ei ollut mitään järin monimutkaista, mutta siltikään ei selvitty virheittä:(.

Eka rata sisälsi pitkän alkusuoran jälkeen hieman hankalasti sijainneen kärkihypyn, jolta sitten käännyttiin 180 astetta. Ihanteellista olisi ollut, että koiran olisi pystynyt lähettämään suorittamaan tuo kärkihyppy itsenäisesti, jolloin ohjaajalle jää aikaa valssata jatkotilanteeseen. Tässä takeltelua (on ollut jonkinasteinen heikkous vielä Yarran taidoissa, mutta treenin alla toki ja on edelleen). Käännön jälkeen pari hyppyä ja taas kääntö puomille (valssi). Tässä Yarra kirmaa eteenpäin keinulle. Pirun vihulainen! Ja loppupuoliskolla tullaan taas sinne samaiselle kärkihypylle, mennään vaan toiseen suuntaan. Taas ongelmia irrota, jos jään edellisen  hypyn taakse. Onnistuu, kun tulen mukaan sinne käännökseen +  leikkaan sitten vasta sen kärkihypyn takana. Hiotaan tuota kärkihypyn suorittamista molemmista suunnista, saadaan onnistumaan ihan kohtuullisesti. Sitten vielä puomille kääntö, jännitän sitä keinulle karkaamista ja jään valssailemaan melkein puomin päältä. Muutama toisto ja saadaan ohjaaja oikealle kurssille..

Tokalla radalla on sitten aiheena pujotteluunsyötöt (2 kpl), ensin lähetys A:esteeltä avoimeen kulmaan. Saatan Yarran melko pitkälle kohden pujottelua, aivan suora vienti. Toisella kierroksella A:lta jatketaankin vielä edessä oleva pituus, josta U-käännöksenä koira pujotteluun, ohjaajan oikealla puolella. Annan koiran hakea pujottelun täysin itsenäisesti (sehän loikkaa pituuden pitkälle ja vauhdilla, joten on sijoittunut oikein pujottelun sisäänsyöttöä ajatellen), jään vain vedättelemään sinne pujottelun loppuun. Tässä harjoituksessa en onnistu sössimään vaan heti puhtaasti ja ehkä jopa varmasti:)-. Ei tarvita toistoja!