Yellon tokosetissä tehtiin aluksi kierrätyksiä mun retkituolin ympäri. Vain kerran Yello meni hypäten yli, muuten kiersi. Pari otin pysähdyksellä pallolla palkaten. Mutta taitaa olla parasta opettaa ensi kunnolla se kiertäminen ilman  apuja ja sitten lisätä liikkuvia osia. Nyt annoin pienen vartaloavun lähetettäessä (en enää käsimerkkiä, koska sitähän ei oikeasti merkkiin ei saa liittää). Sitten ruutu, kertoja tais olla 3, suunta koko ajan sama, koska tila ei mahdollistanut muuta. Noo, nää nyt on sellaista aloittelua vasta, eli silmillä hakee vaan alustaa (joka on läpinäkyvä:) ja namia. Itse ruudusta ei kyllä ymmärrä vielä mitään, juokseminen - se nyt onnistuu toki.

Sitten tehtiin muutama tunnarin"piilotus", vaikka mitään kunnon piiloa ei ollut käytettävissä. Ja sivulletuloharjoitusten (en sano niistä mitään) jälkeen vielä setti seuraamista. Siinä oli intoa ja virettä ihan muillekin jakaa. Ei huono, ei huono:)-.

Agitreenilöissä tällä kertaa mukana Yarra & Hans, herrasmiähet Ruotsista. Yarran kanssa tehtiin vähän kääntymisharjoituksia (sitäpä asiaa saikin muistutella...) ja kontakteja (A ja keinu). Pujottelutreenissä vähän kikkailtiin lähetyksillä ja itsenäisillä pujotteluilla.

Hansin kanssa aloitettiin tuntuman ottamisella kääntymisharjoituksessa. Siinä tehtiin pari 180 asteen käännöstä ja mentiin välissä myös suoraan. Muutaman toiston jälkeen sain vähän aikaiseksi kuuntelemista... Sitten U-käännöksellä taivuttelua normikääntämisellä + sylkkärillä. Lopuksi vielä takaakiertona yllärinä koiralle sarjan lopuksi. Tässä kuunteli jo tosi hyvin. Sitten vielä pujottelua ennen pientä taukoa. Hetsasin lelulla ennen suoritusta ja sitten mentiin. Vedätystä - kesti määrän X. Vauhti ja vire ei ole yhtä kova kuin Yellolla (tai Yarrallakaan), mutta taidon, varmuuden ja kokemuksen karttuessa varmasti tulossa lisää molempia.

Tauon jälkeen jatkettiin vielä pieni tovi pujottelua. Hyvin jaksoi ja virheetkin taisivat vähentyä. Tai ei niitä kovin paljon tullut koko aikanakaan. Pari kertaa taisin tyrkätä itse väärään aloitusväliin ja pari-kolme vedätystä oli liikaa Hanssille (vika väli jäi pujottelematta). Eli mielestäni ihan hyvä näin ekaksi kerraksi yhdessä. Siitä jatkettiin vielä tekemällä pieni rata, jossa oli 5 hyppyä, putki ja A. Hypyillä valssi, veto-työntö ja putken jälkeen 180 asteen käännös ja takaisin putkeen. Alun valssi oli koko ajan ok, mitä nyt kerran kääntyi vähän myöhässä (=ohjaus myöhässä) ja suikkasi mun jalkojen välistä.... mutta kääntyi kuitenkin ihan oikeaan suuntaan! Tuota veto-työntö-kohtaa jouduin hivenen helpottamaan muuttamalla hyppykulmaa, Hans kun ei käänny yhtä jouhevasti kuin Yarra. Vähän siitä Yarran ja Yellon välimaastosta. On helpompi kääntää kuin Yello, Hans ei tiputa rimoja. Mutta Yarra kuitenkin on sellainen kevyt höyhen, että siihen on vielä Hanssilla matkaa. Siis saatiin se hyppykuvio toimimaan, kun vähän helpotin. Putki - hyppy (täyskäännös) - putki toimi hienosti. A:n kontakti meni hyvin ja huonosti. Välillä Hans päätti itse, koska saa lähteä. Murrmurr. Ohjaaja saisi olla tarkempi, tämä Hansin kontakti"ongelma" oli kyllä tiedossa! Samoin lähdössä sai muutaman kerran huomauttaa herraa, että EI lähdetä valumaan ilman lupia. Saas nähdä totteleeko mua, jos vielä yhdessä treenaamme.