Tokossa kouluttamassa tällä kertaa Riitta ja aiheena lähinnä seuraaminen.

Meillä ei puututtu perusseuraamiseen, mutta askelsiirtymiin ja perusongelmaan eli hivenen puutteelliseen perusasentoon. Askelsiirtymät ovat muuten (peruutusta ei muuten muistettu ottaa, sehän on vähän ongelmallinen....) suht siistejä, mutta loppuasento jää herkästi vajaaksi / väljäksi. Eli back to basics, se perusasento täytyisi vihdoin hioa loppuun! Erityisesti askelissa vasemmalle Yello jää herkästi vähän väljään asentoon. Askeliin oikealle Yellon pitäisi oppia käyttämään takapäätään vähän aktiivisemmin. Eli ohjeeksi pohkeenväistötreeni. Ja mielellään appari naksuttamaan oikeista pätkistä.

- täyskäännöstä Riitta suosittelee otettavaksi oikean kautta. Mehän tehdään vasemman kautta, koska koen Yellon irtoavan jalasta oikean kautta. Ei nyt kyllä ainakaan, kun kokeiltiin..... eli hyvä juttu!

- Yello tulisi palkata JOKAISESTA suorasta perusasennosta minkä se treeneissä tekee. Korjatuista (enpä niitä juuri edes harrasta, yleensä otan kokonaan uusiksi) ei palkkaa

----

Lopussa tehtiin ihan pikaisesti liikkeestä istuminen. Se kun nyt sujuu suht ok muuten, mutta ei ole nopea! Tätä ehdittiin vain raapaista, mutta Riitta oli sitä mieltä, että liikkeenomaisia hitaita istumisia ei kannata "hylätä", vaan palkita. Ilman liikeenomaisuutta tehtyjä istumisia voi sitten hylätä / kelpuuttaa, riippuen ovatko hyväksyttävissä nopeuden puolesta. Treenit jatkuvat.