Tänään oli Trullin vuoro käydä Nokian hallilla tutkimuskäynnillä. Treenien pääaiheena oli pujotteluunsyötöt. Ne sujuivat "trullimaisen" sujuvasti ilman sen suurempaa yllätystä. Trulli tuntui pitävän pohjasta ja meni varsinkin aluksi pujottelua tosi vauhdikkaasti. Mutta sitten tuli romahdus:(. Ei pujottelun suhteen, vaan renkaan suhteen.

Tein pujottelun loppuun valssin, josta ihan suorassa linjassa olleelle hyppy-rengas yhdistelmälle. Koira oli siinä vaiheessa oikealla puolellani. Trulli meni renkaan sivusta. Käsittämättömästi ja valitettavasti vielä useita kertoja. Ja näin, jos se oli oikealla puolellani. Toisella puolella ollessaan ei tätä ongelmaa ollut. Otin sitten useita perustoistoja ihan alkeistyyliin eli vastaanottona. Sitten poistuttiin renkaan läheltä keskittymään muihin juttuihin. Tai ensin laitoin Trullin seinälle odottelemaan ja hain Yarran autosta kokeilemaan sitä rengasta. Aloin jo epäilemään, että siinä on jotakin mystistä. Mutta Yarra todisti, että ei mitään mystistä, ei. Kaukaa lähetettynäkin haki vain ja ainoastaan keskikohdan. Eli totuus on, että Trulli ei osaa kunnolla rengasta! Ja koira kisaa sentään 3-luokassa..... (VAi olisko se vain pikkasen "blondi"?).

Trulli takaisin radalle, kun Yarra oli ottanut vielä parit pujottelut renkaan lisäksi, ei muuta. Aluksi pujottelukulmia, ja putken kuolleen kulman hakemista. Lopuksi tehtiin rata: puomille vienti aika vaikeasta kulmasta, samalla radalla 2 eri kertaa ja eri suunnista. Puomin kontaktilta suoraan pujotteluun (hienosti!), siitä hypyn jälkeen välistäveto muurille (aluksi hätiköin, en muistanut taaskaan, että Trullin kanssa pitää tuollaisia malttaa...). Muurilta sitten se vaikea puomi, josta hypyn kautta suoristus, jotta pääsin viemään sen supisuorassa linjassa renkaalle, vasemmalla puolellani vieläpä. Onneksi tässä kuviossa rengas onnistui kertalaakista. Nythän on niin, että jos sunnuntain kisassa on rengas, on pakko ohjata se siten, että koira on vasemmalla puolellani. Muuten ei taida olla mitään mahdollisuuksia!

Yello tuli halliin vielä tekemään omia juttujaan. Tarkoitus on siis ottaa Yellon kanssa tottelevaisuusharjoituksia, agilty (kunnon aloitus ja treenaus) saa vielä odottaa. NO, joo, tottakai se jotakin pääsee aina tekemään (oikeitakin juttuja, eli agia...). Nyt otin sen saman hyppykuvion, kuin viimeksi. Eli 2 hyppyä 90 asteen kulmassa ja hypättiin ensin molemmat, kääntö (valssi) ja takaisin aloitushypylle. Asiat tuntuu jäävän Yellolla helposti mieleen. Kertasuoritus ja se riitti siihen kuvioon:). Loppuaika tottisjuttuja.