Tiistaina 5.7 olin Eteläpuistossa katselemassa agi 1-lk iltakisoja. Samalla vähän tokoiltiin nurtsilla kentän vieressä. Tehtiin liikkeestä istumista, joka sujui kohtuullisesti. Seuraaminen vähän häröili, kun jostakin syystä otti häiriötä ympäristön touhuista. Kauko-ohjausta jumpattiin, siinä aika hyvä keskittyminen. Lisäksi tehtiin luoksetulon eri pätkiä. Seisahdukset erittäin onnistuneita ja maahanmenokin kohtuullinen. Vauhti pysyi koko ajan hyvänä. Väliin tehtiin toki myös suoria luoksetuloja. Oikein hyvät pikkutreenit.

Tänään torstaina 7.7 valmennusryhmä taas kokoontui. Alkuun ryhmäpaikallaolot. Istumisesta ei huomauttamista. Makuu evl-tyyliin ja läskiksi, siis alku ja loppu. Yello ei mennyt ekalla maahan (tokana menossa)! En muista koska moista olisi tapahtunut (paitsi Kuukujan treeneissä)! Vaikka Yello kyllä herkästi tässä evl-tyylissä "nukahtaa", jos oma vuoro ei ole ekana. Eli treeniähän se siis vaan vaatii.... Eikä sitten ekalla myöskään ylös makuulta (käskettin 3. istumaan). Reagoi kyllä käskyyn - painautumalla vielä hivenen tiukemmin maahan. Jahuu.

Ekassa setissä Yellolle kaukoja ja luoksetulon pätkiä ja seuraamista. Kaukojumppa ihan ok esitys, vain istumasta seisomaannousu oli tänään vähän tahmeaa. Ja olihan se maasta istumaannousukin taas vähän kateissa. Mutta noin muuten ihan ok tekemistä, takajalat pysyivät hyvin siellä, missä ne halutaankin eli paikallaan. Luoksetulon pysäytykset eivät tänään sitten oikein onnistuneet tarpeeksi napakasti, varsinkaan maahanmeno. Lisää treeniä irrotettuna kaavasta ja vaikkapa myös kentältä. Seuraamista liikkuroituna. Se taisi olla illan paras esitys, aika keskittynyttä menoa. Ohjaaja saisi vain päättää sen hitaan käynnin tempon, vähän nykivää menoa. Sivuaskelet vielä kesken, niihinkin pitäisi vähän keskittyä. Niiiiiiin paljon treenattavaa, ei millään pysty.

Tokassa setissä ruutu ja liikkeestä istuminen. Kumpikaan ei ihan putkeen. Vähän takkuiset treenit siis tänään kaikenkaikkiaan. Ruudussa hakee taas sitä oikeaa laitaa tiukasti. Vietiin palloa sinne vasemmalle ja lopuksi otin vielä ruudun siten, että itse menin lähettämään ruudun vas. puolelta. Se taisi olla se paras korjaus tänään. Siitä sitten taas jatketaan. Liikkeestä istumiset tänään sitkeästi seisomiseksi. Jep, sitäkin jatketaan.