Agin vapaaharkat Yarran kera. Treenien aiheita oli varmaan paljonkin, mutta lähinnä pieniä palasia. Aloitettiin pujottelukulmilla, avo- ja kierto. Sitten muistuteltiin pitkästä puomin ylösmenoa liikemuisti-treeninä. Kaikki osuivat.

Lopuksi vielä 3 pikku ratapätkää, jossa oli ajatuksena koiran itsenäisempi eteneminen ja tekeminen ohjaajasta kauempana. Ekassa pätkässä oli vaikea putken (tosi)kuolleeseen kulmaan itsenäinen hakeminen, joka onnistui molemmilla toistoilla tosi mainiosti. Tokassa pätkässä oli rohkeaa vedätystä hypyillä, keinulta lähtiessä tosi tyrkyllä olevan putkensuun ohitus, josta hypylle ja taas (tositosi) kuolleeseen putkensuuhun tähtäystä (tämä oli vieläkin vaikeampi kulma, eikä se onnistunut heti). Viimeisessä pätkässä oli sitten ei-linjassa olevia hyppyjä, joita koira sai suoritella kauempana  minusta + lähetys S-putkeen, josta kääntö oikealle ja hypylle. Jäin siis vastaaottamaan hypylle, koira teki putken taas itsenäisesti. Ekalla toistolla lähti kääntymään väärään suuntaan putken jälkeen (vaikka se S-mutka piti auttaa koiraa, mutta oli kyllä tosi loiva S). Ihan hyvin onnistuneita pätkiä, mutta vähän paremminkin olisi ehkä saanut mennä.... NO, jäipähän sitten ensi kertaan parannettavaa:).

Ja on tunnustettava; myös Yello pääsi vähän tekemään. Ensi putkea, joka ensin hieman pelotti, mutta sitten juostiin kyllä monta kertaa. Sitten vielä lähinnä paikallapysymis-treeniä, mutta oli siinä kyllä hyppyrimakin tositosi alhaalla. Eli Yello tuli riman yli, mutta tärkeämpää kuin se rima oli se, että Yello, 5kk pysyi istumassa tosi hienosti kunnes sai luvan tulla riman yli!!