Yello agissa tiistain tapaan, perinne jo toista kertaa peräkkäin. Ohjaaja ei ollut ihan terävimmässä kuosissa johtuen väsymyksestä sekä viime päivien huonojen (perhe)uutisten vuoksi. Mutta Yello-poika se oli illan piristys. Sitä nyt kaivataan ja onneksi on herra pieni auringonpaiste. Tehtiin 2 pientä pätkää, jossa oli vääntöä ja ajatusta taustalla.

Ekalla pätkällä valutin takaakierron pitkäksi (taustalla tärppinä A), kun en kääntynyt tarpeeksi rivakasti (en siis luottanut koiraan) ja Yello lähti kaarrottamaan. Pujotteluun hienosti itsenäisesti (no, oliko yllätys). Pujottelun jälkeisessä takaakierto-hypyssä en pystynyt hypyn sijainnin takia hyödyntämään Yellon taitoja, vaan jäin liiaksi päivystelemään hypylle (vastaanottovalssaamaan) ja sainkin sitten koiran sekä riman syliini. Muutettiin sylkkäri-sylkkäri-systeemiksi. Tässäkin hätiköin vikassa sylkkärissä ja Yello lähti väärään päähän putkea. Ja se ei kyllä olisi mikään ongelma ollut, jos vain olisin ollut skarppina. Vielä kulmausta hypylle, u-käännös ja sylkkärillä  A:lle. Kaikissa sylkkäreissä vähän ajoitukset pielessä ja tuli joko liian pientä kaarta tai liian isoa. Joten se keskitie jäi nyt löytymättä. Mutta sitä kohden.

Tokalla pätkällä oli hienon huikea pujotteluunsyöttö vauhdista, jossa ei ongelmia esiintynyt. Reilu sivusuuntaetäisyydenotto jatkotilanteeseen (viistossa linjassa hyppy-putki) oli helppoa kauraa, tosin kerran sain Yellon ohi hypystä, kun en tehnyt pientä varmistuskulmausta. Yello teki ihan kympillä töitä, mutta mä olin vähän epätarkka ja pari kertaa itse asiassa jopa unohdin, mihin oltiin menossa (vähän keskittymisvaikeuksia). Mutta sitten kun oikein keskityin, saatiin kuulemma pätkittäin ihan hyvääkin suoritusta aikaiseksi. Vähän oli hukassa kohta, jossa piti juoksusuoran jälkeen himmata kääntöhypylle ja toinen kohta, jossa olisi saanut viedä suoraviivaisemmin putkeen. Sekä valutin valssin älymyöhäiseksi, Yellohan ehti käydä (melkein) Nokian keskustassa kääntymässä, kun mä mietin vielä omaa kääntymistä. Morjens. Kannattaa tuon koiran kanssa jäädäkin pohtimaan.