Tampereella oli tarjolla 1-luokille 2 starttia tänään. Ensin hyppyrata, jossa oli hiukan liikaa käännöksiä Pilvin vauhtia ajatellen. Eihän siinä mitään liian monimutkaista tai vaikeaa ollut, paitsi ihanneaika:). Eli se 38 sekuntia  masensi aika tavalla jo ennen suoritusta. Mutta ihmeiden ihme, onnistuin aiheuttamaan maailman yksinkertaisimpaan kohtaan kiellon! Oltiin jo radan loppupuolella (virheetön alla), tultiin pujottelusta ja suoritusvuorossa oli putki, aivan suorassa lähestymiskulmassa. "Heitän" koiran muka sinne putkeen ja lähden kirmaamaan jo jatkohypyille. Kas, tuleekin mun perään, ja siihen kasahti se. Tosin aikakin menee sitten 6,81 sekuntia yli, joten tuskin olisi virheettömänäkään ehditty.

Sitten seurasi agilityrata. Tosi kiva rata olikin, tykkäsin paljon. Käännöksiä taas, mutta ei sellaisia töksähteleviä kuin hyppiksellä. Ihanneaika toki edelleen masentava.... 49. Eli en uskonut mihinkään mahdollisuuksiin ja siksi olinkin varmaan aika löysin rantein liikkeellä.... Maaliin asti päästiin virheettä, mutta en hihkunut mitenkään. Väliaikapalvelun puuttuessa olin aivan satavarma, että aikamme alkaisi vitosella. Palkintojenjaon lähestyessä juttelin kuuluttajan vieressä ihmisten kanssa, kun korviini rupesi kuulumaan jotakin mainintaa samojedi Pilvistä. Kysyin kuuluttajalta, että onko ihan varma; hän kun oli maininnut, että yksi koira tässä luokassa saa sertin ja siirron 2-luokkaan. Eli tuo joku samojedi!! Aikamme oli 49,61. Eli aika nopea, eikö vain:). Eli tavoite tulikin täyteen, kun sitä vähiten odotin.

Trulli vetäisi ainokaisen agilityradan tosi hienosti ja nopeasti. Harmi kun puomin jälkeen ollut putkitärppi oli liian vetävä:(.