Päätin lähteä hallille vapaaharkkaamaan, kun siellä ei ollut tunkua. Pääasiallisesti tarkoitus oli treenata kontakteja, toki tehtiin ne vauhdista muiden esteiden kautta.

Ja vauhtia - sitä piisasi vähän liikaakin. Ekalla setillä katosi sitten ne korvatkin. Ei kontakteilla, onneksi, mutta muutaman kerran taas juostiin putkeen ilman lupaa.

Sika mikä sika. Oli pakko ottaa vähän kurinpalautusta (komennusta), jolloin korvat onneksi taas löytyivät. Luulis noilla kuulevan....

Kun saatiin korvat taas on-asentoon, tehtiin toistoja kaikille kontakteille. Kovastakin vauhdista onnistuivat, paitsi taisi yksi puominylösmeno mennä läpijuoksuksi. En osaa oikein sanoa, mitä tapahtui, mutta tultiin putkesta ja kulmasin lähestymisen turvalliseksi. Yello saattoi niin viime tipassa tajuta (eihän se mun takaa nähnyt, mikä este on seuraava...), mikä este on eikä pystynyt enää himmaamaan. Luultavasti näin. Osuma kontaktille toki oli loistava siinäkin lähestymisessä.

Toisessa setissä otettiin kontaktit häirittynä putkilla. Siitä onkin aikaa, kun näitä on tehty. Nyt meni kaikki toistot nappiin, ei yhtään väärää estettä tullut, eikä putkeenjuoksuja ennen aikojaan, kuten joskus on tapahtunut. Tällä kierroksella tehtiin myös muutama vaikeahko pujotteluun sisäänsyöttö. Viimeinen ei meinannut onnistua, meni väärin sisään. Kunnes sitten tajusin, että mä ite seisoin koiran tiellä. Miten se olis voinut onnistua? Sitten vielä muutama putkitärpin ohitus, ja homma oli paketissa tällä kertaa näillä eväillä.