Tiistain Hämeenkyrön vapaaharkoissa keskityimme kontaktitreeniin. Ah, sitä ei tule koskaan liikaa tehtyä! Yello aloitti kiertelemällä kaikilla kontakteilla, enimmäkseen yksittäisinä esteinä. Puomin ja keinun ylösmenot näyttivät jo vähän sinne päin, mihin pitääkin. Alastulojen kanssa tehdään vielä iso määrä toistoja ennen lopullista suoritusvarmuutta. Eli kriteerin oppimista edelleen kaivataan. Se työsarka lienee loputon suo tuon höyrypetterin kanssa.... A:lle tehtiin muutama lähestyminen hypyn ja "väärinpäin" olevan mutkaputken kautta. Yellolla ei ole vaikeuksia löytää putken päätä, oli se miten piilotettu tahansa:).

Yarra jatkoi samalla linjalla. Joihinkin lähestymisiin lisäsin jonkun esteen. Erityisesti ennen puomia tehtiin hypyiltä vinoja lähestymisiä. Tai siis kulmaamalla suoristettu linja puomille. Hyvin Yarra ne totteli. Samaa väärinpäin olevaa mutkaputkea kuin Yellollekin tehtiin (ekalla kerralla oikea pää ei löytynyt) ennen A:ta. Ihan mukavia toistoja saatiin aikaiseksi, erityisesti A-esteelle.

Yello jatkoi vielä toisen suoritusvuoron. Siinäkin keskityttiin kontakteihin. Alkuun kuitenkin muutama jaakotus yhdellä hypyllä ja vähän vedätystä pujotteluun. Kerrankin piti Yarrallakin ottaa toinen kierros, mutta ei ehditty, kun aika loppui kesken.