Keskiviikon hallitokoissa Yello aloitti oman vuoronsa hyppynoudolla (+tasamaanoudolla) ja luoksetulolla. Noudoissa tein siten, että ekalla toistolla sanoin painokkaasti "istu" ennen kuin heitin kapulan. Ja koiralle nami ennen noutokäskyä. Seuraavilla toistoilla käsky jo ihan normaalilla sävyllä eikä Yello karannut kertaakaan! Tehtiin hyppynoutoa suht kisaversio (sivulletuloon tarvitaan vielä vähän apua) ja tasamaanoudoissa vauhtinoutoa lelupalkalla. Luoksetuloa lelun avulla sivulletuloon asti. Vikalla toistolla (tosi vauhdikas!!) autoin Yellon namilla perusasentoon asti ja siitä sitten vasta lelupalkka. Vähän oli hieno!!

Tässä välissä tehtiin sitten ryhmäpaikallamakuu, jossa Yello oli laidassa. Menin piiloon, aika noin 3 minuuttia. Kurkin piilosta, kun en tajunnut sanoa, että toiset kertoisivat, jos tapahtuu jotakin (esim haistelua tms ei-sallittua). Hyvin tuo makasi ja vaan tuijotti sinne, mihin mä olin mennyt. Lopussa en nostanut perusasentoon (hyvin pysyi vapautukseen asti, vaikka muut käskyttivät). Alussa sen sijaan meni maahan muiden käskystä. Murr murr. Yellolle myös luoksepäästävyys, tehtiin 2 krt. Ekalla kerralla annoin aika monta istu-käskyä ja tokalla sitten enää pari. Pysyi, kun kerran oli pakko pysyä.

Toisella vuorolla tehtiin sitten vielä muutamaa juttua. Ensin taisi olla seuraamista, jossa käytiin läpi eri askellajit. Ja käännöksiä määrä X. Sitten kauko-ohjaus, avo. Ekan istumaannousun käskytin noin 3:n metrin päästä, muut asennonvaihdot noin 6:n metrin päästä. Maahanmenot olivat aavistuksen hitaita, mutta kuitenkin kaikki vaihdot puhtaasti. Sitten maahanmenon ja seisomisen erottelua naksulla. Kerran maahankäskyn jälkeinen seisominen meni ekalla käskyllä istumiseksi, tokalla makuuksi, kolmannella käskyllä lamppu syttyi ja Y. nousi seisomaan. Sitten ei enää erehtymisiä tullut!! Sitten pari liikkeestä maahanmenoa, jotka eivät onnistuneet ollenkaan. Tein yksin ja jouduin tietysti katsomaan taakseni koiraa kohden, jotta näin mitä se tekee. EI NÄIN. Sitten apurin kanssa. Apuri naksutti. 3 krt tehtiin liikkeestä maahanmeno ja heti perään 2 krt liikkeestä seisominen. KAIKKI oikein. Maahanmenon vauhdista en osaa tietenkään varmasti sanoa, mutta naksaus kuului kyllä joka kerta tosi nopeasti. Hyvähyvä. Loppuun vielä 1 kauko-ohjauksen maasta istumaannousu käskyttäen 6:sta metristä. Heti oikein. Tähän oli hyvä lopettaa.