Tehoviikonloppumme 3.ja viimeinen (huh) treenipäivämme oli tänään. Yarra otti erittäin kevyesti, Yello vähän enemmän. Treenien aiheena oli putkitärppien ohitukset. Emme tehneet mitään pitkää rataa, vaan ihan lyhyissä pätkissä. Ekalla pätkällä putki oli tosi lähellä pujottelun loppua, mentiin siis tietysti siihen kauempana olleeseen putkenpäähän. Kun tämä oltiin selvitetty kunnialla, sai jatkaa A:lle, josta taas parin metrin päässä oli putkensuu, eikä sinne menty vaan kauempaan päähän. Yello suoritti nämä mainiosti. Ei ongelman ongelmaa.

Yarra juoksi äkkiä koko tämän pätkän kerrasta hienosti, se ei muuta tänään tehnyt. Kun tekee tarpeeksi hyvin, saa levätä lopun aikaaPusu.

Lopuksi vielä pieni pyöritys hypyillä ja putkella. Siinä olisi ollut mahdollista valssata aina putkenohituksen "eteen", mutta ohjasin Yellon mieluummin takaa kääntäen. Vähän haastetta pikkuharjoitukseen. Tehtiin 2 kertaa ja hienosti meni molemmat, ei kertaakaan väärään päähän putkea! Ennen tuota harjoitusta juoksutin Yellon pari kertaa putkesta A:lle. Kerran heitin palkkalihapullan vahingossa niin kauas, että Yello ei yltänyt ottamaan sitä 2on-2off-asennosta. Se ei tuossa tilanteessa poistunut kontaktilta ennen kuin sai luvan. Vähänkö hieno eläin! Jee, onnellinen.

Loppuverkkalenkillä ajattelin ottaa koirista vapaamuotoisen ryhmäpotretin. Eli tämä kuva ei ole aseteltuKieli ulkona. Kaksi on melkein kuin aseteltu, toi yksi on aika "vallaton". Mutta kaikki ovat kuvassa, kuten tarkoitus oli:)-.1248624169_img-d41d8cd98f00b204e9800998e