Olimme Yarran kanssa hakuilemassa. 4 ukkoa, ilmaisut ja ohjaajan lähestymiset. Ei ihan mennyt treeni tänään "putkeen", mutta ei se huonokaan ollut.

 Ensin oikea etukulma, johon hyvä lähestyminen ja löytö. Ilmaistessa otti häiriötä mun lähestymisestä, joten jouduin odottamaan vähän aikaa ennen kuin pystyin antamaan luvan palkata. Sitä ennen otin pienesti koiran haltuun (eli kutsuin tykö ja siitä heti lupa mennä palkalle).

Vasemmalle sitten lähetys etukulmaan (ei maalimiestä siellä vaan seuraavalla piilolla). Yarra ei mennyt ihan kulmaan asti, vaan lähti etenemään aluetta. Toka piilo oli kuitenkin niin kaukana, että ilmeisesti usko loppui ja tulikin tyhjä. Toka lähetys melkein kohdalta ja löytö. Nyt annon luvan palkata, kun olin vielä aika kaukana.

Sitten oikealle ja valitsin lähetyspaikan siten, että oli tarkoitus tulla vähän eteenpäintyöskentelyä. Yarra ei kuitenkaan löytänyt, vaan tuli pois aika pian (epätyypillistä!). Toka lähetys kohdalta ja nopea löytö. Yarran ilmaisun aikana oli kuulemma taustalla laukannut 2 hevosta, itse en niitä huomannut, kun keskityin koiran haukun arvioimiseen ja palkkausluvan antamiseen. Nyt palkkauslupa hieman ennen kuin olin perillä. Ha, eikä ne hevoset ilmeisesti kiinnostaneet Yarraakaan, kun teki tyynesti vain töitä (miten niin palkat kiinnostaa enemmän kuin mikään muu.... eiku hakeminen ja maalimiehet tietenkin!)

Viimeinen vasemmalle. Yarra lähti alueelle, mutta teki sellaisen roiskaisun - eteni alueelle 15 metriä ja lähti etenemään. Kutsuin takaisin ja lähetin vähän syvempää. Nyt eteni hienosti ja näin, kun paikansi maalimiehen hajua tovin ja sitten löysi. Yllättäin tälle viimeiselle paras ilmaisu! Eli olin aika lähellä, kun annoin palkkausluvan.

Mutta seuraava treeni tehdään Yarralle helppo. Vasemmalle haamut ja oikealle ääniapu. Tai jotakin. Mutta tämä ajatus nyt muistiin.