Turku 17.3.2007

 

 

Nyt se on sitten alkanut! Viimeisen nollan kierto, kiertää ja  hiertää! %&%#"#¤%¤%¤ kertakaikkiaan tämänpäiväisiä ratoja. Viekää tämä ohjaaja saunan taakse ja .......! Ei tässä muuta voi kuin mennä taas tuon peilin eteen ja pitää pidemmän kaavan puhuttelu. 2 rataa Turussa, 2 vitosta ja ohjaajan selkeästä virheestä  molemmat. Ei vois enempää harmittaa, harmittaa, harmittaa!

Eka rata nyt ei ohjauksellisesti ollut mitenkään hyvä, kun pelissä oli paljon ns. "yliyrittämistä". Radan keskikohdalla oli A-esteen alla putki ja sitä jännitin erityisesti. Ei se virhe siinä kuitenkaan tapahtunut, ei suinkaan, siinä mentiin suvereenisti oikeille esteille. Vaan lopussa, toiseksi viimeiselle esteelle ohjaaja aiheuttaa kiellon. Voi elämän kevät ja niin edes päin. Katsomosta sanoivat, että koira sinkosi omia aikojaan loppusuoralta (piti mennä suoraan renkaalle) renkaan vieressä (välissä useita metrejä) olleelle putkelle. Itse olen sitä mieltä, että koska unohdin käyttää ei koiran-puoleista kättä, koira on ilmeisesti tulkinnut rintamasuuntani kohden putkea. Oli niin tai näin, itku meinasi päästä, kun koira ohi ja NOLLA alla. 1,5 sekkaa meni sitten aika yli, kun korjasin koiran oikealle esteelle. Nollalla aika olis riittänyt sijoitukseen. Niinpä tietysti!

Tokalla radalla en sitten jättänyt sitä virhettä loppusuoran varaan, vaan aiheutin sen jo tokalle esteelle, joka oli muuri. Muurin jälkeen oli jyrkkä käännös (180 astetta) putkeen. Rataantutustumisessa mietin, että anna sitten koiran hypätä rauhassa, ennenkuin käännät. Vaan mitä tekee hätähousu; muurin päältä kääntö ja kuuliainen koira vain tottelee. Muurin palaset maassa ja seuraava itku valmis! Pystyin kuitenkin tekemään muun radan suht' rauhassa ja paikoitellen jopa testaillen vaikeita tai vähän treenattuja asioita. Pari kertaa hypyillä käännöissä tuli hieman ylimäärästä kaarta. Ilman virhettä aika olis kuitenkin riittänyt hopealle. Niinpä tietysti!

Kolmos-luokka ei vieläkään meille siis auennut. Vai onko se niin, että sinne emme kertakaikkiaan ole valmiita. Niin tai näin, ilmoittautumiset seuraaviin kisoihin ovat lähdössä. Jos ei muuten, niin piruuttaan ja suomalaisella sisulla. P-kele!