Syksyn tokokoulutuksien sarja sai jatkoa KatiS:n valmennuksella. Ja jo kotimatkalla harmittelin,kun en kirjannut pelipaikalla mitään muistiin - noinko muistan kaikkea, mistä oli puhetta??

Luoksetulon pysäytykset: maahanmeno - tarjoamisen kautta nopeutta, naksulla naksautus jopa ennen kuin kyynärät ovat maassa (oppii, että kannattaa lähteä nopeasti alaspäin), toki tarkkana, ettei "vajaus" jää päälle.Koira vapaamuotoisesti odottamaan, kutsutaan ja samalla juoksemalla poispäin, sitten maahankäsky "uhalla". Uhka mieluummin ikäänkuin yllätys. Takapalkka - tehtiin seisomiseen. Ensin suora luoksetulo, josta vapautettiin (loppuasennosta) ensin pallolle. Sitten seisahtumisesta. Testaillaan alkaisiko toimia.

Liikkeestä istuminen: Ei kuulemma mahdottoman hidas, vaikka musta tuntuu aina siltä:D. Namilla auttamalla tehtiin nopeassa tahdissa liikkeestä istumisia  ja vikaksi ilman namia. Jo kuulemma jonkunverran tuli nopeutta.

Kaukot: peruuta - hissijumppa - ei saa ahnehtia etäisyyttä. Perusta  näytti ok- huh, jotakin onnistuttukin. Nyt ei edes jumittanut istu-sei!!  Ehkä se siitä joskus etenee. Sei-maa on periaatteessa painonsiirtoliike, tätä voi treenata paljon lähietäisyydeltä ohjaten nopeassa tahdissa.

Koulutus eteni 2:ssa setissä ja välissä tehtiin ryhmäpaikallaolot. Istuminen ok, pikkuisen Yello oli siirtänyt jalkojaan, kun viereisiä koiria palkattiin kesken liikkeen. Muisti kuitenkin, mitä oli tekemässä, kun annettiin muistutus. Paikallamakuu evl-tyyliin. Muuten oli kaikki ok, mutta maahanmenon jälkeen nousi, kun kehuin. Olis kyllä pitänyt pysyä, vaikka kehutaan! Oltiin rivin keskellä ja ehdin laittaa uudestaan maahan ennen koirien  jättöä. Ärsyttävä virhe. Lopun perusasentoon nousussa sen sijaan ei ongelmia, ei reagoinut muiden käskyihin.