Kiirehdimme illansuussa Mutalaan viimeisille valonsäteille vähän treenaamaan. Kenttä oli tosi kova ja jäässä, mutta pikkuisen tehtiin. Rimat pidin 55cm, jotta ei olisi niin rasittavaa alastullessa. Hallissakin jo voisi käydä vapaaharjoittelemassa, mutta ne treeniajat on aika epäsopivat, mutta pakko niihin on sitten tyytyä, kun Mutalaan ei enää uskalla eikä voi. Treenipaikan otin kuitenkin mutkien takaa, mutta vain Yellolle. Yellon ryhmätreenit on sellaisena päivänä, että pääsemme osallistumaan vasta joulukuun alusta. Tottakai muu harrastus on sitten samana päivänä.

Mutta siihen treeniin: raahasin kentälle muutaman hypyn ja putken ja pussin. Myös kentän laidalta A-estettä hyödynnettiin. Treenien aiheena oli tiukat kääntymiset hypyn jälkeen. Ja ne olivatkin aika haastavia lujaa juoksevalle kelpielle! Muutamankin kerran sai aiheesta muistuttaa, mutta erinäisten toistojen jälkeen jotakin jo saatiin onnistumaankin. Eri asia sitten, miten jatkossa hidastukset ja käsiohjaukset / peruutukset toimivat. Mutta ainakin jokunen kurvi oli jo aika lupaava!

Puomia en jaksanut raahata kentälle ja se olisi juuri se este, mihin tarvitsisi saada hurjasti toistoja. Se hyvä puoli siinä hallitreenauksessa sitten on, että puomi lienee aina esillä (kai?). Sitä odotellessa.