Onkin agilityä kerrakseen, jo 3:s perättäinen agipäivä! Ohjaajasta sen tais huomata, mutta koira oli kuin ei olis puoleen vuoteen esteitä nähnyt. Virtaa oli! No, onneksi treeneissä ei ohjaajankaan tarvinnut ihan hirveästi liikkua, joten kait klaarasin ihan ok minäkin. Tehtiin tiivistä ja pientä, hallintaa ja pientä lähetystä. Yellolle ja mulle tosi hyvä harjoitus. Tämäntyyppinen tehdään ehdottomasti myös seuraavissa vapaaharkoissa. Mii laik!!

Ekalla pätkällä ei suuria ongelmia, aika jouhevasti sain kääntymään. Yhden hypyn takanaleikkauksen ajoitus oli vähän hakusessa, mutta useamman yrityksen jälkeen siihenkin tuli jotakin tolkkua. Täytyy yrittää muistaa treenata tuota ajoitusta, se kun on ohjaajalla usein kateissa.

Toinen pätkä oli vähän vaikeampi. Alku sujui kuitenkin tosi hienosti (kääntö hypyltä putken kuolleeseen kulmaa). Kaarrosten kanssa sai jälleen jonkun verran taistella, niissäkin on sitä ajoitusongelmaa.. Sitten tultiin tosi tiukka hypyn ohitus, putkesta tultiin tähän vauhdilla. Sain muutaman kerran onnistumaan, mutta olikin sitten välillä jatkotilanteessa härdeliä. Jos en muistanut vastaanottovalssilla vaihtaa ohjauspuolta, sylkkärikääntö kepeille ei olisi tullut onnistumaan. Tätä kohtaa tehtiin muutama otos ja lopulta mentiin aivan upeasti. Tähän oli helppo lopettaa.