Ja tänään päästiin keskiviikon tokoiltaan hallille. Ennen ryhmäpaikallaoloja tehtiin hyppyä muutamaan kertaan. Sujui ok. Täytyy vaan muistaa tehdä enemmän lähestymisiä, jotta Yello varmasti pysyy seisomassa kunnes käsketään perusasentoon. Kerran Yello meinasi ehtiä istumaan, vaikka en siis ota hyppyä juuri koskaan kokonaan liikkeenomaisesti. Muissa liikkeissä lähestymiset eivät aiheuttaneet ongelmaa. Kuten epäilinkin -  se taannoinen aksidentti ohjaajan taholta kaukojen lähestymisessä oli koiralta täysin unohtunut.

Sitten paikallaolot. Ensin istuminen, 2 min. Olin melkein koko ajan piilossa. Yello oli ihan vähän siirtänyt etutassujaan piilon suuntaan (piilo koirista katsoen vasemmalla). Ihan sattumalta se sitten varmaan siirsi ne takaisin suoraan, kun tulin piilosta sen eteen muutaman metrin päähän.... viisas koira. Paikallamakuu tehtiin evl-tyyliin (paitsi koiria ei häiritty), aika noin 4 min.  Nyt Yello ei reagoinut yhtään muiden käskyihin. En ottanut perusasentoon asti vaan palkkasin maahan ja vapautin sieltä.

Tehtiin vähän kaikkea tuttua ja turvallista - luoksetuloa vauhtina & loppuasentoa, kaukoja (aikamoisessa häiriössä, Yello kuunteli kyllä ja totteli, välillä oli vähän viivettä tosin....), seuraamista ja jäävät (avustajan kanssa). Lopuksi tehtiin vielä noudot, niin puisella kuin metskullakin (Riesun kapulalla). Suurinpiirtein liikkeenomaisesti nämä, vain alkuasentoon hieman ylimääräistä painokasta käskytystä. Puukapulanoudossa Yello lähti vasta tokalla käskyllä, mutta saattoi olla, että se ei kuullut mun käskyä, kun oli kamala meteli. Tai sitten se istumakäsky oli tosi painokas.... Mutta hienot noudot Yello teki. Metskunoudossa vähän autoin sivulletulossa. Yello oli hieno tänään!