Tänään oli vuorossa tokokisat Lempäälässä. Tuomarina oli tällä kertaa Ilkka Sten. Yello oli ihan liekeissä ja tempaisi komeat pisteet, parhaat ikinä mun ohjaamalle koiralle. Ehkä pari kymppiä oli vähän siinä ja tässä, mutta parempi olla valittamatta :D . Kyllä ne kaikki vastaanotetaan mielellään. Mikä mahtavuutta, kaikista sivulletuloista selvittiin ilman pistemenetyksiä. Aavistuksen ne olivat edelleen väljiä, mutta suoria ja lähes kiitettäviä kuitenkin.
 

Paikallamakaaminen 10. Ei huomautettavaa. Mua kyllä jännitti siellä piilossa erityisen paljon, koska Yellon vieressä ollut iso labukkauros lähti melko samantien emäntänsä perään ja rivin päässä ollut corgi piippasi ja haukkui jonkun verran. Onneksi Yello ei reagoinut näihin häiriöihin, hyvä juttu.

Seuraaminen taluttimetta 10. Ihan hyvä seuraaminen, joo, mutta ehkä siitä olisi voinut ½ pistettä nipistää.... mutta pääasia, että tuomari tykkäsi:D!!

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 9. Tuomari oli jo antamassa kymppiä, mutta sitten mä ilmeisesti annoin käsiavun perusasentoon siirtymisessä. Itse en moista tajunnut, enkä edes käytä Yellolle sellaista apua. Ehkä tämä viime aikojen peruasentojumppa on nyt päällimmäisenä mielessä.....

Luoksetulo 9. Stoppi valui pari askelta, muuten priima. Loppuasento olisi voinut olla 5 cm tiiviimpi, mutta ihan kiitettävä se oli.

Seisominen seuraamisen yhteydessä 10. Ei lisättävää. Kiva, että tämä liike on nyt onnistunut 2:ssa kokeessa peräkkäin.

Noutaminen 10. Muuten ihan hyvä, mutta vauhti hiipui hivenen lopussa eli olisi saanut tulla viereen vähän rivakammin. Mutta nyt ei sovi valittaa, kun sivulletulon väljyys kapenee ja suoruus paranee:D.

Kauko-ohjaus 10. Hieno setti.

Estehyppy 8. Kolautti takaisintullessa. Tuomaria selvästi harmitti, kun joutui laskemaan arvosanaa:D.

Kokonaisvaikutus 10.

Yhteispisteet 191 p. 1-tulos siis, sijoitus 1. KP.

Aika poika tuo Yello! TK2 on sitten katkolla ekan kerran 2:n viikon päästä. Mutta nyt me pidetään varmasti muutama päivä tokovapaata aikaa. Éiköhän me olla se ansaittu:D. Paitsi juuri muistin, että huomenna illalla on yksi tokokurssi. Mutta sen jälkeen sitten:D.