Tehtiin ihan vaan tuossa vastapäätä jääkiekkokaukalossa & kentän reunuksella. Upee kenttä on, mutta ei sisäänpääsyä nelijalkaisella. Syrjintää!! Mutta viritin nurkkaan reunukselle ruudun, joten päästiin 2:sta suunnasta tekemään. Kaukalossa olis pystynyt vaan 1:stä suunnasta lähettämään. Ensin pari läpijuoksua, olin pallon kanssa ruudun lähellä. Alkoi perhana kytätä palloa ja jäikin sitten kerran ruudun etureunaan. Moitin lievästi ja loput otettiin siten, että lähetin ihan lähetyspaikalta ja kävelin sitten perään palkkaamaan. Varsinkin vika suoritus tosi BUENO, ei mennyt edes oikealle:D. Sitä STOPPIA vaan pitäisi muistaa ja jaksaa treenata. Seisahtuu kyllä paikanhaulla itsekseen, mutta käskystä teputtaa.... edelleen.

Noutoja, metallia & puuta & kuuntelua puukapulalla. Vähän meni sekavaksi. Metalli oli pikkusen yök, kun oli kait kylmä, mutta onnistui aika pienellä patistuksella. Puukapulan noudossa ei sitten ollut malttia.... kiirus on kova. Mutta vika suoritus 10. Vierelletuloja eri kapuloiden kans, metalli, puu, tunnari.

Kotipihassa vielä tunnari, vaan 1 tarvittiin. Vein oman ja 4 väärää kellotaulumuodostelmaan, oma n. klo 12:ssa. Tais taas törmätä paikalle oman viereen, eikä taaskaan ottanut sitä tarkistamatta muita. Tarkasti ja rauhallisesti työskenteli vaikka vauhti oli taas vähän turhan kova. Mutta ei parane valittaa, ei kai se vauhti pahasta ole, jos ei kapuloita onnistu lennättämään miten sattuu. Ainakin nyt on työskentely kohdillaan. Ei enää nappaa / meinaa napata vääriä. Pidetään peukkuja, että tämä pysyis. Omakin oli täysin esillä tälläkin kertaa.