Pitkästä aikaa saatiin aikaiseksi hakutreenausta. Yellolle ilmaisuharjoitus samaan tyyliin kuin viimeksi, 5 ukkoa. Sattumien summana tosin hakumaasto oli paljon haasteellisempi ja vaikeampi kuin alkuperäinen tarkoitus oli. Eli maalimiehet meni osittain valmiiksi alueelle ja koiran nähtyä etenivät vielä hivenen kauemmaksi. Ja johtuen maastosta, olivat kyllä todella piilossa edettyään. Etäisyyttä ei kuitenkaan ihan hirvittävästi, noin 30 metriä max. Kaikki löytyivät hyvin ja nopsaan. En muistanut kysyä, auttoivatko maalimiehet haukkua, mutta ainakin pari ukkoa haukuttiin lupaavasti - rytmikkäästi ja pitkään.

Illansuussa sitten vielä vähän agilityä. Ja äänenkäyttö jatkui.... Tällä kertaa se oli kyllä hivenen epätyypillistä - pujottelussa pääsin sen verran paljon etumatkalle, että herralle tuli kiire. Ei toki niin kiire, että olisi oikonut, vaan yritti parhaansa tehdä nopeasti - ja sehän ei siis onnistunut hiljaa olemalla. Vinkui tosi lujaa siellä pujotellessaan...

Joo, tänään treenattiin sitten ihan vain pääasiassa niitä kontakteja. Puomille ja keinulle yksittäissuorituksia + vauhdista parin esteen kautta. A-ta tehtiin vain vauhdista. Siinä tapahtuikin pieni työtapaturma ekalla kertaa, kun Yello lähti esteeltä ilman lupaa. Ehkä en antanut varmistuskäskyä. Mutta kontakti oli hieno toki. Puomilla yritin jäädä taakse tai ottaa sivusuunnassa etäisyyttä. Nyt täytyy miettiä jokainen palkkaus tarkasti ja varmaan myös malttaa lopettaa suoritukset siihen tosi hyvään.