Iltapäivällä pyörähdimme jälleen Mutalaan. Tänään piti olla viileätä, mutta ei ainakaan Mutalassa ollut. Hirvee helle jälleen, yöks. Rakensin jälleen pienen pätkän yhdestä karsintaradasta. Siinä mentiin pujottelusta pussiin ja hypyn jälkeen 180 asteen käännös pituudelle ja sieltä putkeen. Rata löytyy tuolta linkistä: http://www.agilityliitto.fi/wordpress/wp-content/uploads/2010/07/rata3_maxi.jpg 

Pituus oli mun radalla vähän eri kulmassa, mutta suurinpiirtein noin. Ja putkea en laittanut suoraksi, vaan vähän mutkalle ja siitä jatkettiin puomille. Sitä puomia kun pitää aina vain treenata. No, tuossa treenitilanteessahan mulla ei ollut mitään vaikeuksia lähettää Yello kaukaa pujottelemaan ja jäädä itse vaikka kuinka kauas layeroimaan pussi. Ja yllättäin oli myös erittäin helppo kulmata Yello ennen hyppyä ja valmistella se käätymään vasemman siivekkeen kautta kohden pituutta ja lähettää se eteenpäin putkeen. Jos tilanne olisi ollut kisatilanne, olisin varmasti sössinyt jotakin!

Kokeiltiin vielä pussilla valssaamallakin, ei ongelmia. Näissä treenitilanteissa meidän vahvuus on kepit, voin sijoittua suurinpiirtein ihan mihin vain Yellon pujotellessa. Kisatilanteissa en ole vielä ihmeellisiä päässyt/joutunut kokeilemaan. Mielenkiintoista kuinka sitten käy.

Lisäksi Yello treenasi vähän A:ta sekä putki-puomi erottelua.

Yarra teki myös tuon karsintapätkän. Voi, kun se tuntui hitaalta! Sitä se kaiketi onkin - jos vertaa siis Yellon vauhtiin. Faari-Morris pääsi myös tekemään putkea. Voi, kun se oli pätevä ja tohkeissaan!