Yellon kanssa treenattiin tänään agissa 2 erilaista hyppykuviota. Kummassakin radassa oli vain hyppyjä ja puomi. Treenikuviossa ei nyt pärjännyt vauhdilla, vaan piti hallita tekniikkaa ja kääntymistä.

Ensimmäisessä pätkässä oli 3 jaakotusta, 1 poispäinkääntö, 1 takanaleikkaus ja 1 takaakierto.  Eli tarkkana sai olla koko ajan:)-. Ensimmäisen jaakotuksen jälkeen oli tosi pahasti tyrkyllä väärä hyppy ja sinnehän se Yello aluksi kiisikin pari kertaa. Sitten se rupes tajuamaan, että nyt ei kaahata, vaan ollaan tarkkana. Joku rima tuli alas pari kertaa (rimat 60 cm), mutta ne olikin vähän sellaisia "riskiohjauksia". Eli testasin kääntöjä. Otettiin aina alusta rimanpudotuksen jälkeen, mutta aika pian siis päästiin tekemään koko pätkä eli 10 estettä. 3. viimeinen este oli puomi, sinne ihan kelpo toistoja. Lopuksi tein vielä nuo alun hyppykiemurat ilman puomille menoa, joten pääsin palkkaamaan heti vaikeiden kohtien jälkeen.

Toinen pätkä sisälsi 2 sylkkäriä, takaakierron ja poispäinkäännön. Takaakierto ja sylkkäri tehtiin yhdelle ja samalle hypylle, joten hyppy oli koiralle ikäänkuin "avoinna". Ekalla kerralla varmistin, mutta varmistin liikaa, joten Yello pyörähti ympäri. Sitten en enää varmistanut ylimääräistä ja se meni tosi hienosti! Ekassa sylkkärissä oli vähän vaikeuksia, kun koira ajautui sellaiselle linjalle, että sen oli vaikea kääntyä vaadittuun suuntaan. En siis juurikaan kulmannut ennen hyppyä, vaan koiran piti hypätä lyhyesti ja kääntyä sitten vasemmalle. Poispäinkääntö meni hienosti! Itse asiassa mä olin suunnitellun Yellon kääntämisen toista kautta hyppyä, mutta vasta, kun Yello kääntyi ihan vikasuuntaan, tajusin, että se suuntahan oli paljon parempi ja loogisempi suunta. Niin se koira joskus opettaa ohjaajaansa. Lopuksi vielä muutama toisto puomille ja A:lle. Sitten homma oli paketissa Yellon osalta.

Yarra kävi juoksemassa pikaisesti samat pätkät. Eka meni suorilta oikein, toisessa oli vähän vaikeuksia poispäinkäännön kanssa, kun Yarra ei kestä päälle jyräystä. Mutta sylkkärillä takaakierto - hurja oli varmuus tuossa, itse lähdin jo ihan eri suuntaan, kun Yarra lähti suorittamaan. Treenisession lopuksi Morris teki vähän tottista. Seuraamista, jäävät ja eteenmenon. Pitäsi varmaan kaivaa tokokamat esille, niin vois joskus huvikseen ottaa vaikka ruutua tms. Tai jos tässä talvi tulee kovinkin pian, turha ehkä vaivautua.