Kevään ensimmäiset (ryhmä)tokotreenit takana. Ei ole muuten ilman ryhmääkään treenattu.... apua en muista koskaNolostunut. Tosin oli taas noin 5:ssä minuutissa selvä peli; ei ole mun laji ei sitten niin millään. Hermostun heti, kun koirat eivät osaa/tee. Kuinkas ne voisi osata, kun ei koskaan treenata!?! Ikuinen on noidankehä.

Yarra aloitti. Ensin luoksepäästävyyttä, joka meni suht kivasti, kaiketi "vain" 3 istu-varmistuskäskyä. Mutta pysyi! Sitten paikallamakuu, mukana oli 4 koiraa. Yarra ja toisella puolella vieressä pysyi hyvin. Muilla 2:lla ongelmia (märkä maa?), mutta se ei Yarraa hämännyt. Sitten Yarra teki luoksetuloa vauhtina (pideltiin lähdössä) ja liikkeestä seisomista. Sen seuraaminen oli taas ihan onnetonta. Lopetin treenauksen, kun saatiin pari lyhyttä onnistunutta seuraamispätkää aikaiseksi.

Yellon vuoron onnistuin aloittamaan yrittämällä istuttaa sitä vetiseen paikkaan. Ei suostunut istumaan. Siirryttiin kuivempaan paikkaan ja laitoin paikallamakuuseen nokka kohden eri liikkeitä tekeviä koirakoita. Pysyi yllättävän hyvin, vaikka tuntui olevan autosta päästyään aika kierroksilla. Sitten muutama luoksetulo lelupalkalla. Ja lopuksi hieman seuraamis(yrityksiä). Enin aika kuitenkin meni leikkimiseksi, kun yritin nostattaa kierroksia, jotka olivat kadonneet vesilätäköihin. Tästä sitten jatkamme, jos satutaan innostumaan (?).