Viimeistelytreeni 1/3 ennen tokokisoja. Paikkana Kuukuja, ja taaskin ongelmaa maahanmenon kanssa! Eikö se kuule siinä autotien varressa liikenteen melun takia mun "lig"-käskyä?? Ei vastaavaa ongelmaa ainakaan näin säännönmukaisesti (jo 2.krt) esiinny.

Eli ensin paikallamakuu, jossa ei mennyt ekalla käskyllä maahan. Vapautin ja otin uudestaan viereen, sitten meni, mutta epävarmasti. Makuun aikana oli tosi kiinnostunut uudesta nartusta vieressä ja oli hyväkäs kääntynyt vinoon, kun narttu vierestä otettiin kesken pitkän makuun pois (oltiin 4 min). Kävin siirtämässä takaisin suoraan, ei ole sallittua siirtyä, vaikka vieressä tapahtuisi mitä!! Toivottavasti sunnuntaina on vieressä vaan uroksia, jos nää nartut alkaa olla liian kiinnostavia, arggh.

Tehtiin avo-luokan liikkeet läpi suurinnpiirtein kisamaisesti (hyppyä ei ollut, mutta muuten). Ensin kaukot, joissa myös eka maahanmenokäsky jäi toteuttamatta. Ei ole nyt todellista! Onneksi on vielä 2 päivää aikaa paniikkitreenata. Muuten kaukot olivat sitten bueno.

Jäävät jees, luoksetulon pysäytys autettuna hieno. Sitten pieni tauko ja vielä seuraamista, luoksetuloa uudestaan ja nouto. Ensin liikkuroitu seuraaminen, jossa tapahtui pieni nukahdus, siitä vähän hetsausta ja taas Yello oli hereillä. Vielä lyhyitä seuraamispätkiä, joista palkkausta. Luoksetulossa ennakoi nyt seisahduksen ja teki vähäisestä vauhdista hyvin. Tai vauhti oli kaiketi riittävä, mutta ei yellomainen. Sitten vielä suora luoksari. Noutoa lelupalkalla, tänään ei otettu loppuun asti, katsotaan niitä vierelletuloja vielä tässä. Ehtii, ehtii. Ainakin panikoida.