Tänään ei ollut poikkeuksellisesti ohjattuja treenejä, vaan tehtiin vapaamuotoisesti. Edellisen ryhmän jäljiltä oli esteitä sen verran kentällä, että rakennettiin ihan rata, kun me ainakin kaivataan ratatreeniä. Tavoitteena se, että pystyisin vetämään sen 20 estettä ilman ajatuskatkoksia ja täydellä sykkeellä alusta loppuun. Kisoissa se ei juurikin tunnu onnistuvan, joten jos vaikka treeni auttaisi asiaa.

Ekalla pätkällä melkein onnistuin nollan tekemisessä. Radan keskivaiheilla oli kuitenkin hypyn takaakierto, johon en sitten oikein ehtinyt. Piti yliohjata koiraa edellisellä hypyllä, jotta se hyppäsi mahdollisimman pitkälle, niin sain vähän etumatkaa takaakierrolle. Kylläpä otti koville tuo. Puuh. Muuten kohtuullisesti, vaikka hiottavaa aina löytyy. Esim. alussa oli vippaus putkeen, jossa yritin lintsata ja tehtiin muutama toisto, ennen kuin onnistui. Puomin jälkeen oli 3 viistoa hyppyä, joissa sai tehdä kulmaamisen ajoituksen kanssa töitä. Oli pakko vähän päästää hyppäämään pitkälle, jotta rimat pysyivät, toisaalta edessä oli vääriä hyppyjä, joita piti vältellä. Ihan ok tämä meni, mutta vähän oli sellaista kankeaa, kun ei voi hypyn päällä kääntää:(.

Toisella radalla oli sitten enemmän vaikeuksia. Alussa heti 2. hypyn jälkeen Yellolla oli vaikeuksia totella hyppää lyhyesti-käskyä:(. Pituuden jälkeinen 180 asteen käännös oli tarkkaa puuhaa - jos olin ajoissa, Yello lopetti hyppäämisen ja tuli palasten päälle, jos olin myöhässä, kaarrotti. Myös toinen 180 asteen käännös oli vaikea.

Eli lopputulema -> tarvitsemme niin ratatreeniä, kuin pieniä hyppykuvioita, joissa muistutellaan koottuja hyppyjä. Treenattavaa jälleen riittää!