Tämän tokon kanssa tuntuu, että välillä emme osaa mitään, sitten taas jossakin treenissä kaikki sujuu mainiosti. Välillä kaduttaa, että kokeisiin on tullut ilmoittauduttua ja välillä sitten taas ei kaduta. Eli ilmeisesti kenraaliharjoituksessa jos kaikki menee pieleen, koe sitten onnistuu??

Vielä tänään ei tehty kenraaleja, mutta jäätiin pihaan treenaamaan  vähäksi aikaa lenkin jälkeen. Ensin seuraamista, joka itse asiassa ei tuntunut ihan hyvältä, Yello ei kamalasti painanut, mutta oli vähän vaisu. Joskus se on sellainen, kun treenaamme yksinään. Mutta ihan hyvin se piti tason, paikka oli aavistuksen takaviistossa. Ja ei siis paljon painanut, naksuttelin parhaat kohdat. Siitä jatkettiin kaukoihin, jossa maahanmenot taisi olla niin nopeita ettei ikinä ennen! Wau. Palkkasin 1-2:n asennonvaihdon välein.

Liikkeestä seisominen, bueno, lähestymiset ja ympärillä keikkumiset kesti hyvin. Noutoa vain pari, pelkkä loppuosa & kokonainen ilman viereentuloa, lelupalkkaus. Jälkimmäisessä aavistuksen hidas tarttuminen kapulaan. Luoksetuloa tehtiin suoraa (sivulletuloon asti tai palkaten vauhdista), seisahtumisesta palkaten ja lopuksi kokonaisena ihan viereen asti. Eli oikeastaan joka tavalla. Seisahtumisia autoin ottamalla käskyn kanssa yhtäaikaa askelen kohti koiraa. Pitkä, varmasti täyspitkä matka, jos ei sitten enemmän. Täytyykin muuten muistaa lukea ne avoluokan säännöt.... Yello piti hyvän vauhdin kaikissa versioissa ja mitä parhainta, myös tuossa kokonaisessa liikkeessä, missä en auttanut sivulletuloa millään avulla, teki mainion suorituksen.

Lopuksi vielä liikkeestä maahanmeno, jossa myös kesti kaikki lähestymiset ja ympärillä riekkumiset ok. Huomenna sitten varmaan keskitytään enemmän noutoon ja otetaan hyppyäkin. Ehkä mennään Mutalaan, katsotaan.