Perjantai ja Yellon agitreenit ohjelmassa. Tehtiin 2 eri ratapätkää. Ensimmäisessä ei ollut mitään erikoisen vaikeaa kohtaa. Eli Yellon taitoalueella liikuttiin. Esim. pujotteluun tuli leikkaus, mutta sehän meni kuin vettä vainPusu. Kontaktiesteistä radalla oli A ja puomi, jotka meni ihan kohtuullisen hyvin. Treeneissä olen siis rennompi ja annan koiran mennä, siellä epiksissä jäpitin... Kenenkähän vika (taas) on nämä huonot kontaktit.... Arrgggh. Rengas mentiin pariin otteeseen, siinä ei ollut nyt sitten mitään uutta ja ihmeellistä, ei epäröintejä.

Tokalla radalla oli sitten haastava pujotteluunvienti. Ei se sinällään ollut liian vaikea, mutta lievään avokulmaan tultiin putken ja hypyn kautta ja vauhti oli hirrrrmuinen. Annoin Yellon aluksi tulla täyttä höyryä, halusin katsoa, pystyykö se siitä vauhdista poimimaan kepit. Ei pystynyt, joten oli pakko hidastaa. Lopussa oli hypyllä leikkaus-kohta jota sitten jouduttiin tahkoamaan, kun se ei heti sujunut. Käännyttiin vasemmalle, oikealla oli puomi, mihin oltiin edellisellä radalla käännytty. Ei se käännöksen epäonnistuminen toki puomista johtunut, suurempi syy oli huonossa ohjauksessa:). Lopulta saatiin sekin onnistumaan. Tällä radalla oli kontakteista A ja se meni jälleen hyvin.

Ennen Yellon treenejä Yarra ehti treenata pikkuisen, kun esteet olivat edellisen ryhmän jäljiltä jo kentällä. Otettiin muutama puomi, pujottelu ja A. Yarra oli kyllä säntäämässä koko ajan joka suuntaan, vähän oli holtitonta menoa... Kenttä on kyllä aivan karmaisevassa kunnossa, ihan raivostuttaa ja huolestuttaa. Siihen ei hennoisi koiria ollenkaan päästää treenaamaan. Jos mulla olis keinot kentän tilanteen korjaamiseksi, se olis jo tehty. SM-kisoihin pitäisi pystyä valmistautumaan. Mutta kun ei oikein uskalla ekstratreenejä tehdä - hyvä kun noi ohjatut:(.