Tänään tiistaina normi viikkotreenit. Ja satoi taas.... tosin ei ihan yhtä paljon kuin viime tiistaina! Treenien aiheena hyppyratapätkät, jossa koiraa läheteltiin putkeen. Ekassa pätkässä oli haastavat (2kpl) pujotteluun sisäänsyötöt.

Eka pätkä alkoi 2 hypyllä, joista lähetys putkeen, siitä 3 hyppyä viistoon vasemmalle ja avokulma kepeille. Jäin ikäänkuin ulkokaareen, jolloin pujottelun sisäänsyötössä koira oli oikealla puolellani ja sen lähdettyä pujottelemaan, leikkasin takana toiselle ohjauspuolelle. Pujottelusta (valssi päähän) jatkettiin yhden hypyn kautta viistoon vasemmalle 2 hyppyä ja taas lähetys putkeen. Sieltä 3 viistohyppyä oikealle ja suljetusta kulmasta kepeille. Taas vaihdoin kepeillä ohjauspuolen ja viimeinen hyppy jyrkästi oikealle pujottelusta. Ekakin kierros taisi mennä virheettömästi, mutta vielä hiotiin ja pohdittiin paria kohtaa. Tokalle kiepillä vielä vähän paremmin, ekan pujottelun jälkeen edelleen pieni ylimääräinen kaari, mutta ei enää paha. Pujoitteluista olen ekstratyytyväinen!

Toka pätkä oli sitten vähän haasteellisempi ja olin sitäpaitsi opetellut yhden hypyn verran väärin.... Tässä mentiin vain hyppyjä ja putkea, ei siis pujoteltu. Aloitus oli hypyn kautta putkeen, josta u-käännöshypyt ja vielä toinen u-käännöshyppysarja. Vielä yhden hypyn kautta putkeen ja siitä loppuhypyille. PITI mennä siksakhyppyjä 3, josta u-käännös ja maalihyppy. Olin opetellut viistosti 3 hyppyä, jolloin u-käännös oli jonkin verran haastavampi (tuli kaarrosta). Sitten kun mentiin tuo tarkoitettu hyppysarja, kaarros oli helpompi estää.