Keskiviikon agiliidoissa tekaistiin jälleen tuttuun tapaan 2 eri pätkää. Kummassakaan pätkässä ei ollut mitään ylivoimasen vaikeaa ja taidettiin saada tehtyä kaikki suoritukset puhtaasti yhtä hypylle kieltoa (huolimaton ohjaaja) lukuunottamatta.

Yello teki hypyillä kivasti töitä ja venytti useampaankin kertaan takajalkoja kuvan osoittamalla tavalla (kuva reilun vuoden takaa Seinjäjoelta). Asento ja asenne ratkaisee.

Ekassa pätkässä oli puomi, jossa oli etua, jos koira meni alastuloon itsenäisesti (seuraava hyppy oli takaviistossa). Pystyin hieman jättäytymään ja Yello meni kuitenkin loppuun asti. Puomia seuraavat hypyt meni vähän ihme tekniikalla, mutta puhtaasti yli kuitenkin.... Loppusuoralla tuli kiire, kun siellä oli suora putki.

Tokassa pätkässä laitettiin Yellolle 2 rimaa 65:een ja muut 60. Siitä huolimatta ei yhtään rimaa alas! Tällä tokalla radalla ei tullut mitään hasardihyppyjä vaan kaikkiin olin tyytyväinen. Loppusuoralla varsinkin kivat ojennukset. Ennen loppusuoraa oli keinu ja taas kontaktilta käännyttiin jyrkästi takaviistoon. Kerran päästin koiran liian aikaisin (kontaktilta kyllä) ja onnistuin hosumaan koiran ohi seuraavasta hypystä. Maltilla tämäkin hoitui.