Kenttä oli mainiossa kunnossa! Kohtahan sinne voi jo mennä päiväsaikaan tekemään tekniikkahyppyjäkin. Jee, se olis sitten agilityä! Mutta tänään oli vielä tyytyminen tokoon. Yello oli ryhmäliikkeissä reunassa, Tosi keskellä ja Udo toisessa reunassa. Laitoin maton Yellon alle, ettei kultsille varmasti tule vilu. Vire paikallaoloihin oli vähän turhan virtaava, mutta onneksi Y kuitenkin malttoi olla. Istumisessa ei moitittavaa. Paikallamakuu muuten bueno, mutta otti vierestä peruasento-käskyn lopussa. Laitoin takaisin maahan ja vapautin hetken päästä sieltä.

(Kuva ei ole Mutalasta eikä tältä keväältä, toim huom)

Sitten pitkä pätkä (tilaa oli niin ihanan paljon...) seuraamista, jossa vire edelleenkin kaakossa. Lopulta malttoi. Sitten jäävät naksutus-avustajan kanssa. Seisominen ok, tällä kertaa petti nyt sitten maahanmeno. Ota näistä selvää, varma liike - ei sellaista taida ollakaan. Hyppyä tehtiin sekä pelkkää loppuosaa, että ekaa osaa. Ihan kokonaisena ei. Ihanan innokas kaveri oli:)-.

Lopussa tehtiin vielä pari luoksetuloa aika pitkällä matkalla. Ekassa pysäytin, Yello tuli niin lujaa, että siksi seisominen vähän venähti. Toka suora luoksetulo. Vikana tehtiin vielä noutoa. Ensin pelkkää loppuosaa ja sitten yritettiin kokonaista. Tai olisin palkannut paluusta. Mutta meni maltin hakemiseksi, kun karkasi koko ajan kapulalle. Sitten vasta malttoi, kun kävin parin metrin päässä koirasta heittämässä kapulan. Käskyn annoin sitten vasta, kun palasin koiran luo ja se vaadittu katsekontakti tuli. Kaukokäskyjä en alkanutkaan uhmata - tuo vire ei olisi luvannut niihin hyvää. Mutta kiva, kun pääsee ulkona vähän enemmänkin jo tekemään. Jopa kohta sitä agilityä...