Yello pyörähti tänään kentällä pikku treeneissä. Olisin halunnut ottaa puomia huomista silmälläpitäen, mutta se painavampi ja vaikeammin yksin koottava puomi oli TAAS päällimmäisenä. Muutenkin esteet oli TOSI hankalasti, joten mulla meni muutaman esteen esilleottamiseen luokattoman paljon aikaaOtsan rypistys. Jotkut ei vaan ajattele sitä, että siellä kentällä käydään treenaamassa myös yksin.

Otettiin kuitenkin muutama hyppy, pujottelu ja 2 putkea (oli pakko ottaa ulos 2 putkea, että sain pujottelun ulos....). Hypyillä käännöksiä, kuinkas muuten, pujotteluun layerointia ja vedätystä. Ratakuviota, jonka pystyin päättämään kentän laidalle A-esteelle. Jotakin kontaktia edes.

Huomenna päätän, osallistutaanko kisoihin. Jalka on ihan ok ja kestää varmaankin. Ite en vain uskalla varmaan juosta. Olisin jättänyt suosilla, jos vain lääkäri olis suostunut kirjoittamaan torstaina lapun saadakseni kisamaksut takas. Vaan ei suostunut! Katsotaan huomenna, miltä näyttää ja tuntuu. Jalka ei ole missään vaiheessa ollut kipeä. Vihlaisu tuntui radalla ja 5-10 minuuttia sen jälkeen. Katsotaan.