Tähän sunnuntai-aamuun kuului poikkeuksellisesti agilityn vapaaharjoittelua, koska kouluttajamme oli estynyt saapumasta. JA saatiin kuin saatiinkin treenattua eilisen jälkimmäisen kisaradan harmittamaan jäänyttä aloitusta!

Otin ensin palasissa, aloitin siitä pujottelusta. ELi koira lähdössä mun oikealla puolella ja vien sen siitä pujotteluun ja jatkan matkaa edelleen koira mun oikealla puolella. Sitten lisäsin sen suoran putken alkuun ja edelleen kepeille samalla tavalla. Vielä yksi hyppy ennen putkea, ja taas sama vienti kepeille. Näitä jokusia toistoja, ennen kuin otettiin ihan alusta ja koko aloitus (4 hyppyä, täyskäännös suoraan putkeen, täyskäännös kepeille, täyskäännös hypylle, ja vielä putki päätökseksi). Lähtö hieman takkusi, kun keskityin vain siihen pujotteluunviennin miettimiseen. Mutta sitten kun sain pääni kasaan ja koiran kuulolle oikealla tavalla pyyhkäisimmekin tuon radan aivan sata lasissa ja upeasti! Sitten otin vielä pari toistoa eilisen ohjaussuunnitelmani mukaisesti. Nyt ei sitten ollut minkäänlaista epäröintiäkään siinä pujotteluunsyötössä:(. Höh, kun olisin eilenkin onnistunut niin viemään!

Toisella suoritusvuorollamme tein sitten kaikenlaisia pikkujuttuja. Pujottelukulmia, vedätystä, putkeen lähetystä kaukaa ja siitä karkuun lähtöjä. Myös jokusia puomin toistoja, kontaktilla muuten aina nami, mutta 1 toisto ilman namia. Kaikki toistot onnistuivat. Piti vielä treenata sitä eilen epäonnistunutta sarjaestehässäkkää, mutta unohdin sen vallan. No, jos muistan sen sitten ensi kerralla:).

Myös Yello pääsi pieneksi hetkeksi radalle. Tehtiin 2 eri versiota hyppyjen ja putken kera. Hyvin meni ja leikki innokkaasti vetolelulla.