Ennen agitusta ehdittiin ottaa erittäin pikaisesti tokoa. Vähän jäi homma kesken, mutta jotakin sentään. Eli lähinnä tehtiin luoksetuloa palasissa. Eli niitä sunnuntain kurssin palasia, seisahtumista ja vierelletuloa. 1 seisahtuminen oli aivan jäätävän hieno, ja muissakin ehkä vähän vähemmän teputusta. Täytyy varmaan ottaa merkittävämpi palkkaus aina, jos/kun niitä tosihienoja seisauhduksia tulee. Eli varmaan säästetään se pallopalkkaus niihin ja muihin sitten vain nami. Katsotaan tarkemmin, kun ehditään ajan kanssa tehdä. Vierelletuloissa ei autettuna tietenkään mitään ihmeellistä ollut eli onnistuivat.

Agissa tehtiin 2 eri pätkää. Luulin ekaa meille vaikeammaksi, mutta kävikin päinvastoin. Radalla oli puomi, A, putki ja muutaman hypyt. Eka rata taidettin saada nollalla läpi molemmat suoritukset. Ekassa oli pari kaarrosta, mutta ei mitään kovin vakavia. Alun takaakierto - & backlap, sujuivat, sylkkäri ja A hyvin. A:lta oli jyrkkä käännös putkeen (putki oli uuna ihan A:n vieressä). Hyvin Yello löysi putken eikä hämääntynyt, kun itse jatkoin eteenpäin, vaikka Y lähti uuhun. Putkesta parit hypyt ja välistäveto, johon ehdin olettamaani paremmin. Sitten radan ehkä vaikein kohta, takaakierto, jossa koira piti jättää hypyn puolelle ja vetää koira itseä kohden ennen takaakäskyä ja poispäinkäännölllä hypyltä puomille. Tämä meni yllättävänkin hyvin.

Toisessa kuviossa oli sitten enemmän purtavaa, ehkä en ollut ihan kartalla ohjaussuunnitelmani kanssa. Yritin jääräpäisesti ohjausta, joka aiheutti vaan lisäkaarta. Eli yritin sylkkärillä, kun valssi + takanaleikkaus toimi paljon paremmin. Tyhmät kaaret pois. Sitten kirmattiin putkesta puomille, jossa ei maltettukaan sitten himmata yhtään ylösmenolla, vaan kirmattiin läpi. Osuma oli joka kerta loistava, mutta tyyli ei sallittu. Sitä taottiin siinä sitten jonkin aikaa... Loppupätkä taisi mennä sitten ok, tosin siinä ei ollut ihmeellistä, puomilta takaakierto ja muutamien hyppyjen ja putken kautta A:lle.