Käytiin Yarran kanssa vierailulla toisessa ryhmässä, kun ei omiin treeneihimme eilen ehditty töiden takia. Ohjelmassa oli vain kevyttä tuntuman hakua. Tehtiin 1 rata ja sitten vähän pujottelukulmia. Rata meni ihan hyvin, vähän valssien ajoitusta täytyi hakea. Ohjaaja oli lähes koko ajan myöhässä ja käännökset menivät pitkiksi. Kuvio oli kuitenkin Yarran taidoille suht helppoa, toisilla siinä sitten aikaa paloikin ihan tarpeeksi:). Alkuun hyppy - > takaakierto toiselle hypylle, putki -> valssi hypylle, kepit -> valssi päähän, 2 hyppyä (valssi ekalle), taas putki, puomille, putki ja 3 hyppyä loppuun (valsseja). Joten vääntöä oli, mutta ei liian vaikeaa. Tuntui juuri sopivalta tuntuman haku- treeniltä Yarralle.

Lopuksi tein Yarran kanssa itsenäisesti jokusia pujottelunhakuja. Osassa olin kyllä luokattoman huolimaton (avokulmassa) ja taisi tulla vähän luokattoman paljon virheitä (2. väliin menoja .... ööö  varmaan 2krt). Tuntuu paljolta, mutta lohduttavaa oli se, että ne on helppo korjata. Kun vie, eikä ole vain vievinään:). Suljetun kulman haku pujotteluun ei tuottanut mitään ongelmaa. Sehän on se helppo juttu. Lopuksi muutama puomi-toisto.

Yello pääsi lopussa treenaamaan tekniikkahyppyjä muiden koirien suoritusten jälkeen. Häiriötä oli ihan sikana ja jännitin, kuinka koirapoika jaksaa keskittyä. Odotusarvoon nähden ihan mielettömän hyvin! Juoksihan se pari kertaa ihmisten tykö, mutta pysyi tosi hyvin tällä kertaa istumassa ja kun sai luvan tehdä, teki aivan upeasti. Alkuun toistoissa (4 hyppyä, 5 askelta) se oli tosi malttamaton, vauhtia ja intoa oli kamalasti. Viimeiset pari toistoa oli jo vähän niinkuin hyppäämistä. Ehkä jo ensi kerralla muutetaan harjoitusta vähän vaikeammaksi (pitenevät välit). Tehtiin nopeasti pujottelua kaiken päätteeksi. Tässä häiriö oli sitten jo melkein liikaa. Eli 3 verkkoa, joista otin taas keskimmäisen pois parin toiston jälkeen. Nyt ei pystynyt tekemään 2 verkolla, liikaa kierroksia häiriöstä (ihmisiä, ei koiria). Ensi kerralla en ota 3. verkkoa pois. Ja sitä seuraavalla 2 verkkoa on aina sillä puolella, missä en itse ole, joten pystyn vähän kädellä auttamaan, jos meinaa oikoa.