Iltapäivän treenisetin aloitti Yello ja tottelevaisuus oli treenien eka aihe. Tehtiin vähän kaikenlaista: seuraamista, liikkeestä maahanmenoa ja istumista, luoksetulon loppuasentoa ja sivulletuloa. Noutoakin voisi joskus ottaa, jos vaan LÖYTÄISIN meidän NOUTOKAPULAN. Arrggh.

Seuraamisessa aloitettiin ihan perusasioilla: liikkeellelähtöä, liikkeestä seis ja eri askellajeja. Hitaassa käynnissä Yello alkoi tehdä vähän omiaan (tavoitteli lelua mun taskusta), mutta en noteerannut sitä sen kummemmin. Estin lelun saamisen ja jatkettiin matkaa, hyvästä pätkästä palkkaus. Seuraamisessa tehtiin myös käännöksiä vasemmalle, niistä jo suurin osa meni aika hyvin. 

Liikkeestä maahanmeno ja istuminen riittävän hyvin meille kumpikin. Asennot heti oikein.

Luoksetulon loppuasentotreenissä mun mielestä tapahtui jonkinasteista oivaltamista, hyvä! Kokeiltiin myös 1 täysimittainen luoksetulo. Autoin vähän loppuasentoon tulemista, tämä meni iloisesti.

Sivulletulo on se meidän murheenkryyni. Siksi(kin) taidan jättää sen aina viimeiseksi. Kuitenkin tuntuu, että pientä edistymistä tapahtui taas. Hitaasti, mutta varmasti, kai.

Siitä siirryttiinkin sitten sujuvasti agilityn pariin (radan olin jo rakentanut valmiiksi). Tällä kertaa harjoiteltiin hyppyjä ja A-putki-erottelua. Ekalla pätkällä oli takaakierto ja sitten useita "hyppää lyhyesti"-viestejä. Rata päättyi A:lle. Sitten kun muistin muistuttaa kaikissa lyhyesti hypättävissä kohdissa, saatiin tehtyä tasapainoinen suoritus.

Yarra kirmasi tuon saman - ai ja voi niitä kaarroksia! Sen kanssa saikin olla tositosi tarkkana ohjauksen kanssa, jotta ei karannut kauas tekemään omiaan. Siitä taitaakin olla aika kauan, kun viimeksi mitään tehtiin, oli tuota virtaa....

Yello jatkoi vielä toisen pienen hyppypätkän. Siinä olikin sitten jo ohjaajan ajoitus vaikeuksissa. Alun helppojen hyppyjen jälkeen tuli vaikea kääntyminen (ohjaajan ajoitus!) ja siitä 2 takaakiertoa (ohjaajan ajoitus jälkimmäiselle!). Sitten vielä rohkea lähetys putkeen A:n alle, jossa ensin yliohjasin hohhoijaa, ja koira sittenkin luuli A:ta. Sitten vaan ajoitukset kohdillleen ja yliohjaus putkeen pois, niin saatiin tämäkin rata tehtyä hienosti.

Lopuksi Morris teki valssausharjoituksia, rimat melkein maassa:). Menee sekin yhä vaan lujaa, toivottavasti jalat ei ole huomenna kipeät.

Sitten taitaakin tulla Yellolle sairaslomaa aika x-määrää.  2 vekkiä tassussa, toinen pieni, mutta syvä:(, toinen sitten enemmänkin naarmu. Kuonossakin 1 taisteluarpi lisää.