BH-kurssikerta 2/5. Ohjelmassa seuraamista kera täyskäännösten sekä liikkeestä istuminen. Sekä parin suorittaessa omaa tottistaan - paikallamakuu.

Meillähän oli lauantaina Yellon kanssa kotona treenituokio -tai sen yritys. Yellosta oli liian kuuma, ja jouduin hakemaan sen varjosta pari kertaa. Ei olis kandennut. Arggh, pirun helle, kun rajoittaa treenaamista. Jos ei voi treenata silloin kun on inspis, sitten ei voi ilmeisesti treenata koskaan. Tuo helletreenausyritys heijastui nyt epävarmuutena ja kaikenlaisen toiminnan "tarjoamisena" BH-kurssilla. Elikkäs seuraaminen vähän niinkuin kusi. Koira teki jotakin ihan muuta - meni maihin, jäi paikoilleen, jätätti. Jestas tätä harrastelijan puuhastelua. Loppua kohden petras ja henkilöryhmässäkään ei ollut muuta kuin yksi hyyyyvin mielenkiintoinen ihminen. Muut oli jo ilmaa.

Liikkeestä istumiset sen sijaan onnistuivat kaikki - tsäkällä varmaan. Mutta oli miten oli, treenattu niitä ei ole juuri lainkaan, niin siihen nähden tämä oli huikea onnistumisprosentti.