Dodiin, nyt se on virallisesti alkanut, talvitreenaamisen ihanuus ja kurjuus. Olimme tänään treenamaamassa vapaaharjoitteluvuorolla alkaen klo 21. Voi hitsit, kun maneesiin(maneeseihin) piti jo näin aikaisin siirtyä.... Mutta no, mähän nyt treenaan vaikka keskellä yötä, jos ei muuta vuoroa saa:).

Treeniohjelmassa oli muutamia sekalaisia juttuja. Molempien kanssa pujottelua, puomia, keinua, vippausta hypylle. Yellolle jaakotusta ja Yarralle sylkkäriä ja putkeen lähetys + pois eri suuntaan karkaamista.

Yello teki puomia niin yksittäisesteenä kuin ratapätkän ensimmäisenä esteenä. Pikkuhiljaa olisi tarkoitus siirtää sitä puomia radallekin. Alastulosta en toistaiseksi(!) ole huolissani, ylömenon liikemuisti sen sijaan, saa nähdä toimiiko radalla. Hypyillä tehtiin jaakotusta ja vippausta, putkensuun helppoa ohitusta ja avokulmaa kepeille. Kulma ei ollut kovin vaikea (tultiin 2:n hypyn kautta), mutta en paljon auttanut koiraa ja sepä olikin mainio! Eli ei virhettä tähän. Pujottelun lopussa mulla on vaikeuksia malttaa lelun kanssa, joten siihen tarkkuutta. Kun nyt haen siihen vielä sitä vedätystä, joten lelua ei saa heilutella ennenaikaisesti, ei edes lelukättä! Mutta pätevä poika oli siitäkin huolimatta. Suljettuakin kulmaa tehtiin. Keinuakin onneksi päästiin treenaamaan. Kyllähän tämä tästä nyt lähtee sujumaan, kun saadaan treenipää auki. Ja kisoja, pitäiskö ruveta katsomaan (miten niin hätähousu?). Heti tammikuussa olis kivasti ykkösille, taitaa vain tulla liian pian vastaan. Niiden kontaktien hiomisessa menee vielä tovi. Itse asiassa hyppyradalle voisin lähteä kokeilemaan vaikka heti. Tosin Yellon ikä ei riitä, joten ei tarvitse just nyt harkita:). 29.10 alkaen ikä riittää, taidot vielä arvoitus, koska.

Yarra treenasi taas puomia.... ja kyllä vähän muutakin, juu. Keppien avokulmaa työstettiin, Yarrakin oli tässä erittäin pätevällä tuulella. Vippausta tehtiin hypylle ja putkeenlähetystä tein siten, että lähdin itse karkuun hyppyjä kohden. Niitä mentiin 2 suorahkoon ja 3. oli takaakiertona sivusuunnassa, joten siihen oli kiire. Sylkkärillä  mentiin tästä ja keinulle sitten. Pikku juttuja saatiin kivasti tehtyä!