Aamusella hurautettiin hallille agiloimaan. Jostakin kumman syystä puomi oli TAAS kasattu pois. Merkillinen ilmiö. Jonkin verran sain tehdä töitä, että sain järkevän näköisen radan esille. Ja rimat ym tietysti taas minikoira-asetuksissa. Hallikaudella haluais päästä helpolla, mutta eipä sitten pääsekään?! Mutta onneksi saatiin lopulta esteet järjestykseen, koottua ja maxiasentoon. Tehtiin sama rata x3. Ei siinä muuta ihmeellistä tapahtunut paitsi pujottelun loppuosa tökki. Pujottelu mentiin 2:een kertaan ja molemmilla kerroilla oli "pakko" tehdä pujottelun päähän puolenvaihto. Vaihdot menivät vähän ahtaaksi ja Yello tuli pariin otteeseen kesken pois! Näitä täytyykin treenata. En vaihtanut takanaleikkaukseen enkä sylkkäriin, olisihan nekin passanneet. Mutta persjättö oli pakko vaihtaa kuitenkin valssiin, jotta oikeesti näin mitä koira teki. Radalla oli tietysti - pieni tila huomioiden - ahdasta ja esteiden ohituksia oli jokusiakin. Yello ei kertaakaan karannut mihinkään väärälle esteelle, hyvin oli kuulolla. Puomin kontaktit tosi hyvin tänään. Muurillakin tiukat käännökset kuin vettä vaan. Lopussa vähän vekki - takaakierto -erottelua. Vain kerran erehtyi.

---------------------------------------------------------------

Sitten olikin vuorossa hakutreenit. Yellolla sama setti kuin muutama viikko sitten. Eli treenit samassa paikassa samoilla piiloilla peräkkäisinä päivinä. Tänään haamuja/hei-huutoja, huomenna apuja vähemmän. Treeni nyt meni miten meni. Uusia maalimiehiä oli 2, ja pientä töppäystähän siitä väistämättä seurasi. Pitäisi itse tajuta paremmin. Eli tuli se vanha virhe esiin, maalimieheltä karkaaminen (mä en mennyt piilolle, vaan kaikkien oli tarkoitus tuoda koira, tai vikalle piti mennä, kun on lelu loppupalkkana). Eka pisto ok, tuttu maalimies. Tokalla  uusi, joka ei muistanut tuoda Yelloa laatikolla. Mä sitten huutelemaan, että se LAATIKKO. Ja sitten läks koira mun tykö. Pöh ja plörinäks. Kolmosena taas uusi maalimies ja vaikka en joutunut huutelemaan, niinpä se koira sieltä tuli. Ei  millään takas. No, ei kaikki vaan onnistu ekalla kerralla uutta koiraa pitelemään. Sit vaihdettiin suunnitelmaa ja vikat pistot tutuilla maalimiehillä (Yello pysy, jee). Vikalle sitten meninkin, kuten pitikin, jotta pysyis lelupalkalla. Huomiseksi sitten vähän muutosta suunnitelmaan, en mitenkään halua tapella tän vanhan asian kans. Nih.

----------------------------------------------------------------

Kotimatkan varrella tunnari. Yello odotti autossa, kun laitoin kapulat. Oma rivin keskellä erittäin vähäisesti peitettynä. Molemmin puolin 2 väärää. Yello autosta ja istumaan. Lähetin nyt koiran vierestä, matkaa  kapuloille n. 4-5metriä. (Täytyy muistaa kasvattaa matkaakin.) Yello KARKASI kapuloille. Mietin pienen hetken, kutsunko pois, mutta päätin antaa mennä. Jos olis nouto, ei puhettakaan. Mutta ei laiteta nyt mitään painetta tunnariin, ei! Juoksi taas turhan lujaa kapuloille ja asetteli suutaan jo väärän ympärille. Tajusi sitten, että ei ole oma ja jatkoi haistelua. Ja omapa sieltä sitten tälläkin kertaa tuli. Toki otettiin uusiksi - karkaaminen ja melkein väärän suuhun ottaminen on nounou. Toistossa ei moitittavaa.