Ennen tokotreenien alkua käytiin agikentän puolella ottamassa kontaktit. A oli taas survottu ahtaasti seinän viereen, joten ei sitä, mutta keinu ja puomi. Ainakin kontaktit näyttäis olevan muistissa.

Eka tokotuuri aloitettin vauhtiluoksetuloilla, palkkaus pallolla ja välillä suoraan mun taakse ja välillä selän takaa kääntyen. Sitten seuraamista ja kaukot. Kaukoissa vähän topeksin koiran tykö tullessa (koira maassa) ja viivytellessäni Yello luuli, että sen pitäsi nousta istumaan. Arggh, oma moka ja epävarmuus oli saavutettu. Se heijastui sitten muissakin liikkeissä tänään, joissa palasin kohti. Liikeestä seisomisessa alkoi tepata ja paikallamakuussa arpoa maastanousua (en anna sitä lupaa / käskyä istumaannousuun toistaiseksi ollenkaan  vaan vapautan suoraan maasta). No, todennäkösesti näistä epävarmuuksista ei ole taas ensi kerralla tietoakaan (toivottavasti!). Ekan setin loppuun ryhmäpaikallaolot (kaikki muut tulivat vähän myöhässä, joten ehdin ottaa nuo muutamat liikkeet ensin). Istumisessa 3 koiraa,  ei tapahtunut Yello osalta ihmeitä, oltiin 2 minuuttia ja ohjaajat näkyvillä. Yello oli ainoa, joka pysyi korjaamatta istumassa. Paikallamakuu 3 minuuttia, siinä oli 5 koiraa, Yello 2:n nartun (villakoira ja bortsu) välissä, olin piilossa. Ennen kuin ehdin piiloon, russelipoika laidasta lähti vieressä olleen aussitytön tykö ja siinä oli vähän härdelliä. Oikein alokasluokan tyyliin! Oli se kiva huomata, että Yello ei hievahtanutkaan. Hyvä poika. (Ehkä se säästää sen liikahtamisen sitten vaikka kokeisiin, jos joskus sinne asti selvitään.....)

Tokassa setissä taas vähän seuraamista, tällä kertaa ensin hihnaseuruuta. Olipas se outoa! Sitten myös vapaana seuraamista. En mitään erityistä kikkaillut, yritin vain palkata niistä hyvistä pätkistä. Luoksetulon loppuasentoa, huah, se ei mennyt oikein hyvin. Paremmin menevät ne vauhtisellaiset, vaikka tekisin loppuasentoon asti. Ahistaa! Sitten vähän kapulanluovutusasentoa. Aika rauhallisesti Yello jo malttaa kapulaa pidellä ja vaadin nyt jo muutaman kerran sivulle. Kapulanpitoa on jokunen kerta tehty tässä "tokotauon" aikana kotona sisällä. Eli pikku hiljaa voi vaatimustasoa nostaa. Asentoerottelut (seiso/maahan) ei tänään menneet ihan niin hyvin kuin normaalisti. Tauko EI ole tehnyt tässä hyvää. Naksutus-apulaisen kanssa liikkeestä seisomiset onnistuivat kaikki hyvin ja napakasti. Liikkeestä maahanmenot sen sijaan eivät ihan niin hyvin (agikentän puolelta tulleet voimakkaat käskytykset eivät oikein edesauttaneet Yellon keskittymistä...). Mutta kohtuullisen arvosanan niistäkin voi antaa.