Yello treenasi tänään pienen setin koulutuksen päätteeksi. Ensin aloitettiin tekniikkahypyillä. Viime kerrasta onkin sen verran aikaa, että otettiin ihan simppelisti vaan. Yksittäiset hypyt ja matalat rimat hieman vaihtelevilla rimankorkeuksilla ja esteväleillä. Tehtiin myös tasaisilla väleillä ja samoilla rimankorkeuksilla. Muutama toisto meni selvästikin asiaa muistellessa, jos sarjassa oli 1 muita korkeampi rima, se vaikeutti rytmiä. Lopulta rytmi säilyi ja lopetin sitten siihen. Näitä täytyy nyt muistaa tehdä. Lopuksi A:lle kontaktipalkkausta.

Sitten käytiin tallaamassa (ja jättämässä esineitä  2kpl) esineruutuun kaistale, 50 metrin syvyyteen asti. Tehtiin sinne kentän takametsään, sille puolelle, missä on oja. Vein esineet siis yhdessä Yellon kanssa. Eka lähetys nappiin! Yello lähti sinne syvälle ojasta ym välittämättä ja teki nopean löydön ja se esine muuten tuli lujaa perille asti. Pienet leikit palkaksi ja sitten valmistautuminen uuteen lähetykseen. Ei lähde ekalla: kääntyy katsomaan vaan mua. Uusi valmistautuminen ja lähetys. Nyt uppoaa, mutta jää vähäksi aikaa haahuilemaan puoliväliin. En tee mitään vaan päätän seurata vähän aikaa tilannetta. Se ilmeisesti on oikea ratkaisu, koska yhtäkkiä Yello lähtee viilettämään sinne takaosaan aluetta ja tekee löydön. Ja tuonti on taas nopea... mutta ite vähän pilaan kaivamalla lelua liian aikaisin, tiputtaa. Mutta se ei nyt haittaa mitään, kun muuten meni niin hienosti. Siis Yello EI alkanut pissailemaan, EI mennyt ojaan juomaan tms. Se mietti ja teki töitä ja työt tuli palkattua. Hyvähyvä.

Lopuksi tehtiin kentällä vähän seuraamista, käännöksiä. Täyskäännökset oli jo aika teräviä, mutta vielä vähän pyöristelen (helpotan) niitä. Kontakti pysyi ihan kiitettävästi. Seuruun jälkeen vielä paikallamakuuta häirittynä (toinen koira teki seuraamista).