Tiktak. Nyt se on käynnnissä, Yellon ensimmäinen valiokello! Nokian kisa-aamu oli aikainen ja Yello starttasi luokassaan jo kolmantena. Huonosti nukutun yön jälkeen en tuntenut olevani terävimmilläni. Mutta ei se mitään, Yello oli terävänä ja Agilityonnetarkin suosi meitä:D. Hyppis ei ollut mahdoton, siinä oli pari kohtaa, joissa tuli eniten epäonnistumisia. Toinen oli 4:n(!) peräkkäisen välistävetohypyn kohta ja toinen, jossa muuri ja suora putki olivat vierekkäin. Ensin mentiin muurille ja sitten suoraan putkeen takaisinpäin. Yellon kanssa saatiin nämä ja muutkin taituroittua virheittä. Välistävedot tuurilla enemmän kuin taidolla ja muuri - suoraputki - yhdistelmä sitten jo taidolla:D. Luokassa vain 4 nollaa (31 osall.) ja Yello 2. nopein! Palkaksi vielä hyppyserti, jee!

Toisena mentiin agilityrata, joka oli mielestäni päivän kivoin pätkä. Lähdin vähän takki tyhjänä matkaan ja ohjausvirheestä rima nro 3 alas. Ajattelin sitten, että otetaan kontaktit hyvin ja se tavoite täyttyikin! Riman jälkeen seuraava virhe oli pujottelun lopettaminen ennen viimeistä väliä. Hmm, Yello ei kestä näemmä kisatilanteessa yhtään kääntymisen ennakointia (käännyttiin 180 astetta pujottelun jälkeen, kuten siinä Ylöjärven radassa, missä myös pujottelu jäi kesken). Tämä muistiin nyt ja aina varmistaen loppuun asti! Sitten oltiin vielä hetki tuloksessa kiinni, kunnes käänsin löysästi ja Yello meni väärälle hypylle. Radan lopussa puomi, jonka kontaktit oikein hienosti!

Viimeinen rata oli astetta haastavampi agirata ja siinä riittikin vaarallisia tilanteita. Jo alussa unohdin hidastuskäskyn ja kakkoshypyn jälkeen valtava kaarros. Sitten rimajumalat olivat suosiollisia ja hyppykulmista huolimatta virheittä hypyistä. Pujottelussa en uskaltanut yhtään ennakoida käännöstä (jälleen 180 asteen käännös) ja Yello oli ihan viittä vaille putken väärässä päässä! Vielä kerran huusin kuitenkin "TULE" ja Yellohan tuli! Loppuradalla vielä pari kaarrosta valsseissa (en uskaltanut kääntää niukasti), mutta pysyttiin radalla. Ihan tokavika hyppy vielä meni hankalaksi, kun en ihan ehtinyt aikomaani kääntöpaikkaan ja Yello kiersi oikean kautta, kun olin ajatellut vasemman kautta... Kuitenkin vielä kerran rimajumalat olivat suopeita ja hyllyt pysyivät kaukana. Sijoitus tällä radalla 5.

6 kpl SM-nollaa 2012 on taskussa, se uupuis enää yhtä (agilitysellaista).