Yello pääsi pikkuisen treenaamaan vieraalla kentällä ja vierailla esteillä. Tässä ei tuntunut olevan mitään ongelmaa. Treenit olivat pikaiset ja lyhyet, mutta onnistuneet.

Otin ensin saman putkenohituksen / sylkkärillä putkeen, kuin mitä tehtiin joku aika sitten. Eli koira hypyn taakse, itse asemiin lähettämään koira edestäni putkeen ja vielä putkesta 1 hyppy. Molemmat ohjauspuolet. Ei muita ongelmia kuin, että lähdössä ei millään malttaisi pysyä.... Rengas oli tosi pienen näköinen, mutta ei se onneksi tuottanut Yellolle tuskaa, hyvin tähtäsi ja osui keskelle. Puomille tehtiin muutama alastulo. Selvästi koira oli rauhallisempi(!) kuin viimeksi ja aika hyvin ne etutassut jo löysivät oikeaan paikkaan. Myöskään takapää ei elänyt liikaa omaa elämäänsä eli tänään pysyi kohtuuhyvin paikallaan.

Loppuun vielä viistohyppyjä, 3 kpl. Ensin siten, että viimeiselle joutui hivenen työntämään, sitten siten, että viimeiselle veto. Rimat oli 50 cm. Jälkimmäisessä toistossa liikuin väärässä kohtaa eli liian aikaisin lähdössä ja eka rima alas. Mutta muuten kuulemma hyppytekniikka näytti hyvältä. Hah, mä en sellaista juuri ehdi  nähdä, se vauhti kun on huikeaa....