Ensin tokojuttuja. Ruutua. Otettiin kaikista suunnista, etäisyys ruutuun n. 15-20 metriä, ilman apuja. Yello juoksi kaikista suunnista lujaa juuri siihen kohtaan, mihin sen haluankin juoksevan ja seisahtui käskystä. Mistäs nyt tuulee?!? Sitten luoksetulon pysäytyksiä kierron kautta. Seisomiset napakoita, maahanmenoissakin ihan hyviä suorituksia joukossa. Seuraamista tehtiin myös ja liikkeestä istumista. Jälkimmäinen onnistui pari kertaa taas ilman apuja, mutta toisaalta aluksi pari kertaa meni seisomiseksi. Kaukojumppaa, sitä on tehty itse asiassa joka päivä. Vielä on paljon tehtävä toistoja, mutta  yritetään treenata ahkerasti.  Ai niin, tokosetti aloitettiin tunnarilla. Asettelin muutaman pienenpienen nakinpalasen lähelle oikeaa. Yello kävi tsekkaamassa kaikki kapulat (2 väärää) sen jälkeen kun oli syönyt palaset. Ei auta nyt muu, kuin takoa sen päähän, että tässä jutussa kuuluisi HAISTELLA.

Tokot menivät siis pääsääntöisesti mainosti, mitenkähän sitten kävisi agilityn kanssa - onko juhannuksessa taikaa? Rakenneltiin rata, jossa oli puomi, keinu, pujottelu, putkia 2, okseri, pituus, muuri ja hyppyjä toki. Eli siis aikamoinen pläjäys esteitä. Ekalla pätkällä tehtiin pituudelle takanaleikkaus, lähestyttiin muuria hankalasta kurvista, tehtiin puomille tiukka kaarre ja ohjattiin okseri & putkitärpin ohitus vaarallisen kaukaa. Ja nollalla maaliin! Toisenkin kerran! Taikaa oli ilmassa. Okeiokei, sitten kun yritin ennakoida pituudella takanaleikkausta vähän aikaisemmaksi, saatiin virhekin aikaiseksi.

Tokalla pätkällä oli sitten vuorossa tiukat 180 asteen käännökset niin pituuden kuin okserinkin jälkeen. Se pelaa, joka ei pelkää. Jos ei lasketa alussa ollutta takaakiertohyppyä (jaakotuksella), jossa rima tuli alas, niin tämäkin pätkä meni hienosti nollana pari kertaa läpi. Lopuksi vielä vähän vaikeita pujotteluunsyöttöjä + keinun & puomin kontakteja.

Yarrakin pääsi kertaalleen radalle Emmin kanssa. Hienolta sen meno näytti - ja kuuliaiselta - myös radan reunalta katsottuna.