Yellon agitreenaus ei tänään sujunut kovin hohdokkaasti. Ekan radan alussa oli vienti väärinpäin olevaan mutkaputkeen, josta tullessa Yello aina pyörähti väärään suuntaan. Ja sellaisestahan ei tykätä. Sitä hiottiin muutama kerta, ennen kuin sain ymmärtämään. Vähän se oli mystinen juttu, musta loogisempi suunta putken jälkeen olisi ollut se oikea. Mutta koiran mielestä sitten ilmeisesti ei. Olin tuosta kuitenkin sen verran "hermostunut", että siitä aiheutui pujotteluun omituinen virhe! Koira ilmeisesti paineistui sen verran, että ei lähtenyt pujottelemaan (vain eka väli). En kyllä puhunutkaan mitään, oli fiilikset sen verran alhaalla. Mutta tsempin jälkeen ok. Pujottelusta takaakierto ja vaikea "loppusuora". Vaikea siksi, että en (vielä) uskaltanut takaakierrolla tehdä vastaanottovalssia ja seuraavalle hypylle piti sitten leikata, että sai koiran vikalle esteelle eli renkaalle. Ekalla toistolla Yello luki pitkään hyppyä renkaan vieressä, mutta sain sen vielä käännettyä renkaalle. Sit tehtiin koko pätkä uusiksi ja saatiin onnistumaan. Siinä ja siinä. Taas ei oikein pystynyt paikka paikoin liikkumaan oikeastaan yhtään. Näistä kohdista lähdöissä mun on vähän vaikea sovittaa omaa liikettä Yellon liikkeeseen. Siinä sitten usein on ennakoinnin vaara ja myös virheen vaara.

Tokalla pätkällä ei ollut mitään erikoisen vaikeaa paitsi 1 kohta. Siinä lähdettiin puomilta ja käännyttiin 2:n hypyn kautta 180 astetta suoraan putkeen. Putken jälkeen oli u-käännöshypyt siten, että putki osoitti kohden sitä hyppyä, mitä EI menty.... Törmäysvaaratilanne!! Yellolle pitäis kiireesti opettaa suoraan putkeen hidastuskäsky. Ensin vain lähettelin koiraa hypyille ja otin etumatkaa putkella. Jälkimmäisen hypyn rima alas, kun koiralle tuli tosi kiire mun perään. Sitten tein persjätön hypylle ennen putkea ja se tuntui paremmalta vaihtoehdolta. U-käännös-hypyn ekalle tuli sitten toki leikkaus, mutta se sujui tänään hyvin. Tokalla kiepillä kepit sujui jo tutulla tavalla ja kaikki puomisuoritukset tänään kelvollisia/hyviä. No, onneksi kaikki ei mennyt ihan huonosti kuitenkaan, eli treenit paranivat loppua kohden.

Yellon treenien loputtua otti Yarra vielä muutaman puomi-toiston. Mentiin putkesta ja pujottelu-putki-puomi. Oli ihanan kevyt vietävä Yellon jäljiltäPusu.