Keskiviikkojen osalta palasimme "arkeen" ja ohjattuja treenejä on jälleen tarjolla. Perinteiseen tapaan tehtiin 2 eri pätkää, aika lyhyitä tällä kertaa. Lyhyys ei tarkoittanut sitä, että tehtävät olisivat olleet helppoja, ehei. Vaikeusastetta kyllä löytyi.

JATKUU

---------------------------------

Agitreenien jälkeen treenasimme tottista.  Lähinnä tehtiin seuraamista. Aluksi se odotus käskyn antamisen jälkeen meni farssiksi. Mä sanoin "foot", Yello sanoi "hauhauhau", mä sanoin "hysst". Jep. Kuka komentaa ja ketä. Lopulta päästiin yhteisymmärrykseeen, että käskyn jälkeen ODOTETAAN pieni hetki ja sitten lähdetään matkaan. Tein liikkeellelähtöjä - sitten pidempää suoraa ja myös käännöksiä. Käännöksissä testasin vartaloapua ja Yellohan suorastaan syttyi niistä. Moottori hyrähteli. Sitä listasta unohtunutta makupalalla koiran ohjaamista käännöksissä EN ole vielä kokeillut. En ole varma kokeilenko ollenkaan, kun makupaloista (imutusseuraamisesta) vieroitus oli  niin vaikeaa aikanaan. En tiedä, sekottaisiko koiraa ottaa niitä taas. JA kun se ei niistä niiiiin paljon välitä. Katsotaan.

Pohkeenväistöä tehtiin jo eilen illalla ja meinasin koko ajan  kompastua koiraan. Ja se ehti joka askelen päästä tarjota perusasentoa. Tänään sujui hivenen paremmin, mutta edelleen pari kertaa meinasin kompastua koiraan. Tehtiin muutama luoksetulo, Yello tulee lujaa, mutta jää musta aika kauas, vaikka on alusta asti näytetty loppuasento mua lähellä makupalojen avulla. Hmmmm. Kokeilin myös olisko ollut 4 kertaa liikkeestä istumista. Ihan vaan kokeilin kylmän viileesti, en edes kovin paljon hiljentänyt omaa vauhtia. Onnistui 50%:). Eli 2 kertaa istui, kerran maahan ja kerran jäi seisomaan. Jumpattiin myös sivulletuloja.