Tänään oli Yellon vuoro startata Takuttien agikisoissa Herwoodissa. Sää oli kamala, kylmä (eilisen lämmön jäljiltä), tuulinen ja satoi ja satoi. Mutta se oli sivuseikka, säätä ei voi syyttää tuloksista vaan ihan ohjaajaa...

Ekalla radalla oli takavasemmalla jälleen sellainen tule ja kuole-suorasoiro ykkösluokan tyyliin. Rata oli ihan haastava ja kiva, ei siinä mitään. Arvasin, että jos jonnekin virhe, sitten ainakin tuonne. Ja sinnehän se EKA virhe osuikin. Yello oli tosi pas**mainen ennen starttia, haukkui ja riekkui kielloista huolimatta. Varmaan olin sille radalla vähän turhan tiukka ja sehän alkaa siinä tapauksessa tehdä kieltoja, eikä uskalla irrota normaalia määrää. Hyvä muistutus mulle, kun en kerran tuota muistanut. Eli hypylle nro 8 kielto siellä takavasemmalla. Sitten muutama este joten ja kuten, kunnes yritin lähettää koiraa pujottelun jälkeen putkeen (ja saada itelle etumatkaa persjättöön ennen A:ta), eikä Yello taaskaan irronnut. Onnistuin saamaan Yellon pois sieltä putkelta ja menemään väärään päähän. Eli ei todellakaan meidän rata tämä. Sehän osoitti vain, että meillä on vielä paaaljon opeteltavaa.

Toinen rata oli myös suhteellisen vaativa, suoritus vain himpun parempi. Jokunen välähdys onneksi:)-. Valitettavasti onnistuin aiheuttamaan hypylle nro 2 rimantiputuksen, joka sitten vähän latisti muuta suoritusta. En millään malttanut antaa koiralle aikaa hypätä, vaan lähdin kääntämään kohden A:ta liian aikaisin. Alku oli 2 hyppyä suoraan, otin vastaanottona ja A oli vasemmalle päin. Näin Yellon liikeradasta, että nyt tulee riman päälle, mutta en enää ehtinyt tietenkään korjata. Myöhäistä. Muista Yello ei ole Yarra, varmista niitä rimoja! Pujottelu meni makeasti ja sen jatkotilanteen putkenohitukset. Pujottelusta lähdettäessä mentiin pituudelle 2:n putken välistä. En pelännyt niitä putkia, mutta aavistelin pahaa pituudelle. Mun oli pakko yrittää lähettää Yello sinne pituudelle (kohden tyhjää), jotta saisin etumatkaa jatkoon. Ja huonostihan siinä kävi, hyppäsi vinottain, ei siis edelleenkään irronnut. Siihen kielto. Ja vielä puomille kielto, kun kääntyi katsomaan, missä kaukana mä oikein piiperrän.... Eli jäin siinä kaarteessa ihan vain "hivenen" koirasta jälkeen. Puomin jälkeinen kuvio sentään onnistui eli koko loppurata, 5 estettä. Ne menikin aika hienosti, vain hyppyjä, muuri ja putki.

Näissä radoissa oli sellaisia kohtia, että ne osoitti mulle asioita, joita täytyy treenata. Ykkösissä on hyvä olla, siellä me taas seuraavan kerran jatketaan. En vielä tiedä koska, mutta eiköhän sitä vielä tänään tuota kisakalenteria katsella tarkemmin. Eli kisasuunnitelmien lukkoonlyömistä tiedossa:). Yarra - Yello - Yarra? Kumpi olis nyt syksyllä pääosassa? Kas siinä pulma, koskapa lähden siitä olettamuksesta, että talvella en kisaa.