1243534941_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tässä taas suuntaa antava piirros Samun kivasta radasta. Hieman ollaan (tai ainakin minä olen) kesäterässä edelleen ja aloitimmekin pätkän tukulla virheitä. Päädyttiin ottamaan 3-4-väli jaakotuksella ja leikkauksella mun oman peruutuksen ja valssauksen sijaan. Sitä saatiin hioa jokunen kerta, mutta lopuksi olin ainakin itse tyytyväinen lopputulokseen! Kyllähän Yarra kääntyy hyvin ja pienesti, jos vain joku kääntäisi.... 5-hypyn jälkeen mystinen (oikeesti) lähtö lapasesta kohden väärää putkea. Noinkohan Yarralle oli jäänyt päälle viikonlopun kirmaukset putkiin kertaa tuhat? (Hekoheko). 7-putkesta sentään mieletön kääntö puomille, jeah! Sitten menikin ihan ok A:lle asti, vain kääntö 11-putkesta meni aavistuksen pitkäksi. Siinä olin persjättämässä hivenen liian aikaisin, joten koira ei nähnyt mua ajoissa. Putkeen (11)vienti  Turusta tutulla hartialinjan sulku-auki-kääntönä. A:lta sain kerran ohittamaan putken, mutta myös menemään sinne väärään päähän kerran. Ihan pieni ohjausvirhe tuossa.

Yllättäin hyppy-putki 15-16 tuotti ihmeellisen paljon vaikeuksia. Kulmailin jotakin omiani ja koira luki koko ajan puomia. Ihan helppo kohta ja pelimerkit hukassa! Hyppy-19 jaakotuksella hyppyjen välistä, tämä meni mun mielestä aika mainiosti. Ainakin siinä musta tuntui, että koira on tosi "näpeissä". JA kepeille sisäänmeno molemmilla kerroilla oikein. Puomin alastulossa Yarra oli aikalailla tukka takana menossa, kerran karkasi ilman lupaa, mur mur. Puomin jälkeisen takaakierron mokasin kerran (ei ollut ihan selkäytimessa sen sijainti).

Toistokierroksella onnistuin mokaamaan putkelle 11 viennin, mutta sen poistumisen sieltä sitten vastaavasti teimme täydellisesti. Eli joitakin takelteluja oli, joitakin saatiin korjattua. Tai sitten uusinnassa tuli uusia virheitä. Mutta summa summarum, rata oli kiva ja sitä oli kiva mennä.

Treenien lopuksi Yello pääsi taas hetkeksi treenaamaan. Puomia ja A:ta tehtiin yksittäisesteenä. 3:n hypyn ja pujottelun muodostamalla "radalla" tehtiin muutamia juttuja. Itsenäistä pujottelua mm. sivusuuntaetäisyyden kasvatusta ja layerointia. Tässä ei epäröintejä! 1 sisäänsyöttö avokulmaan (vai 2?) taisi epäonnistua. Hypyillä vielä poispäinkääntöä -> leikkausta, molempiin suuntiin. Myös muutama takaakierto tehtiin; joista 1 meni rimanalitukseksi ja kerran koira tunki väkisin takaani tekemään hypyn väärinpäin. On se sinnikäs pihulainenPusu.