Tänään oli vuorossa Yarran keskiviikkotreenit. Tehtiin 23:n esteen kivaa rataa. Varoin kuitenkin riskeeraamasta kipeitä jalkojani, joten tehtiin aika varovaisesti. Yarra oli hyvin kuulolla ja taisi raukka hidastella, jotta pysyisin sen matkassa jotenkin. No, tämä on nyt tällaista treenausta (taas). Eli puoliteholla mennään.

Ekalla kierroksella ohjailin tosi varovasti, varoin juoksemasta, ja sehän poiki hivenen tietysti virheitä. Yarra juoksi mm. putkeen, kun piti mennä A:lle (putki oli A:n alla), linja oli suoraan sinne putkeen, joten kun en kunnolla oikaissut, sinnehän se meni. Myöskin keinun jälkeen, kun piti mennä 2 krt suoraan putkeen (putket olivat keinun molemmin puolin), Yarran juoksi takaisin keinulle, kun en liikkunut tarpeeksi näyttämään sille oikeaa estettä. Mutta nämä tällaiset johtuivat täysin tietysti olosuhteista. Radalla taisi tulla pari kertaa myös väärälle hypylle meno, kun en pystynyt ohjaamaan normaalisti. Alkaa pikku hiljaa hermostuttaa tosissaan nämä jalat:(. Tuleeko ne enää ikinä kuntoon?

Toisella kierroksella tein radan alkuosan aika pitkälle. Siihen sitten katkos. Meni aika kivasti, myös sellainen hypyillä layerointi-kohta. Siinä koira lähetettiin takaakierron jälkeen sylkkärillä seuraavalle hypylle ja lähdettiin itse karkuun kohden seuraavaa. Myös jatkotilanteen pujotteluun avokulmasyöttö + leikkaus onnistui joka kerta. Tää oli kiva ja tosi mukava rata tehdä. Uskoakseni olisin saanut radan tehtyä Yarran kanssa suht virheittäkin, jos vain ei olisi tarvinnut mennä varovasti.